Hemmottelulahja

LAHJAKORTTI
KAUNEUSHOITOLAAN

Kauneushoitolan lahjakortti on täydellinen hemmottelulahja juhlapäiville ja erityisiin tilaisuuksiin. Tee tilaus helposti suoraan sivun alareunasta tai piipahda liikkeessämme ostoksilla ja anna lahja joka taatusti ilahduttaa.

Lahjakortti

Lahjakortti kauneushoitolaan on täydellinen aineeton lahja kauneuden ystävälle. Kauneushoitolan lahjakortti on loistava lahjaidea syntymäpäiville, valmistujaislahjaksi, joululahjaksi, äitienpäivälle tai muille merkkipäiville.

KAJO kauneushuone tarjoaa Helsingissä upean valikoiman hemmottelevia hoitoa, jotka auttavat rentoutumaan.

Aineettomana lahjana lahjakortti kauneushoitolaan on helppo ja ihana tapa muistaa erityistä henkilöä elämässäsi. Lahjakortti ei vie ylimääräistä tilaa kaapissa ja tulee varmasti käyttöön!

Kauneushoitolan lahjakortti tuo varmasti hyvää mieltä ja oloa. Voit valita lahjakortin haluamallesi arvolle tai valita lahjan saajan puolesta houkuttelevimman hoidon jo valmiiksi!

Lahjakortti kauneushoitolaan helsingissä

Lahjakorttikauppa

Tästä voit hankkia meille lahjakortin sähköisesti. Saat tilauksen jälkeen koodin, jonka voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin.

Lahjakortti on voimassa 6 kuukauden ajan, ja sen voi hyödyntää palveluihin sekä tuotteisiin.

Voimassaolo

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä ja lahjakorttia voi myös halutessaan käyttää tuotteiden ostoon liikkeessämme.

Lahjakortin arvo

Voit valita lahjakortille haluamasi summan. Lahjakortin saaja voi käyttää kauneushoitolan lahjakortin haluamaansa palveluun. Liikkeestä ostaessasi voit valita lahjakorttiin jo hoidon valmiiksi.

Lahjakortti netistä

Saat ostettua lahjakortin kauneushoitolaan suoraan verkkosivuiltamme. Se on nopea ja helppo tapa ja lahjakortti tulee heti sähköpostiisi. Muista tarkistaa roskaposti -kansiosi, jos et löydä lahjakorttia sähköpostistasi.

Lahjakortti liikkeestä

Voit ostaa lahjakortin myös suoraan kauneushoitolastamme. Liikkeestä ostaessasi annamme mielellämme vinkkejä sopivan hoidon valintaan lahjaksi, näin lahjan saajan ei tarvitse kuin varata aika hemmotteluun!

KAJO Kauneushuone

KAUNEUSHOITOLA
LAHJAKORTTI

Lahjakortin voi käyttää kauneushoitolassa mihin tahansa palveluun, jos lahjakortin arvo ei riitä, tulee asiakkaan maksaa siitä jäävä erotus.

Suosituimpia hoitoja, joita kauneushoitolan lahjakortilla ostetaan on tehokkaat kasvohoidot ja hemmottelevat elämyshoidot.

Kauneushoitolan lahjakortti on loistava tapa antaa lahja, joka tarjoaa hemmottelua ja rentoutumista kauneuden ammattilaisten tekemänä.