Kiinteytä ihoa

PRP Plasmahoito

Plasmahoito eli PRP-hoito (platelet-rich plasma), on tehokas menetelmä ihon sidekudosten kimmoisuuden parantamiseen ja solujen uusiutumisen edistämiseen. PRP-hoidon avulla iho saa luonnollista kiinteytystä, ja juonteet sekä rypyt tasoittuvat. Tämä hoito perustuu asiakkaan omaan vereen, eikä siinä käytetä synteettisiä täyteaineita.

Paranna ihonlaatua

KAJO Kauneushuoneella Helsingissä tarjoamme PRP Plasmahoitoa, joka parantaa tehokkaasti ihon kudosten uusiutumista ja kollageenin tuotantoa parantaen ihonlaatua.

PRP-plasmahoito on tehokas menetelmä ryppyjen ja ihon juonteiden tasoittamiseen. Lisäksi PRP-hoito tarjoaa monia muita etuja, kuten arpien hoidon, tummien silmänalusten vaalentamisen, ihon kosteuttamisen ja hiusten laadun parantamisen.

PRP Plasmahoito voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle ja PRP-hoito perustuu asiakkaan omaan vereen, joka sisältää runsaasti kasvutekijöitä ja ravinteita, jotka edistävät ihon uusiutumista ja parantavat sen ulkonäköä.

Tule kokemaan PRP-plasmahoidon monipuoliset hyödyt ja paranna ihosi ulkonäköä. Varaa aika PRP-hoitoon ja anna ihosi nauttia uudistavasta hoidosta.

Eroon rypyistä PRP plasmahoidolla

PRP Plasmahoito hyödyt

Mitä on PRP-hoito?

PRP Plasma eli runsasverihiutaleinen plasma perustuu asiakkaan oman veren käyttöön. Verestä eristetään kasvutekijöitä sisältävä verihiutalepitoinen plasmatiiviste, joka sisältää noin 2-3 kertaa enemmän verihiutaleita eli trombosyyttejä normaaliin plasmaan verrattuna. PRP-hoito hyödyntää siis asiakkaan omaa verta ihon uudistamisessa ja parantamisessa.

PRP Plasmahoidossa sinulta otetaan vähän verta, josta PRP seos valmistetaan. Tämän jälkeen ihosi puhdistetaan ja valmistellaan toimenpiteeseen, jossa rikastettu kasvutekijöitä sisältävä PRP seos pistetään takaisin ihoon injektioneulan avulla.

Vähennä silmänalusten tummuutta

Silmänalusten iho on herkkää ja heikentynyt mikroverenkierto voi aiheuttaa tummuutta kyseisellä alueella. PRP-hoito stimuloi mikroverenkiertoa, mikä puolestaan vähentää silmänalusten tummentumista.

Hoida hiustenlähtöä

PRP-hoito stimuloi päänahan solujen toimintaa hiusten juurialueella ja edistää samalla mikroverenkiertoa. PRP-hoito vähentämään hiustenlähtöä ja edistää uusien hiusten kasvua, ja lisää hiusten elinvoimaisuutta.

Hoida arpia

PRP-plasmaseos stimuloi arpialueella kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, jotka auttavat vahvistamaan ja tasoittamaan arpikudosta sekä vähentämään arpien näkyvyyttä.

Häivytä juonteet

PRP Plasmahoidolla stimuloit ihokudosten uusiutumista, mikä johtaa parempaan ihon laatuun, juonteiden tasoittumiseen ja nuorekkaamman ilmeen saavuttamiseen.

Ihoa nuorentava PRP-hoito

PRP Plasmahoitoon valmistautuminen

Ennen PRP-plasmahoitoa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat. Pese meikit pois kotona ennen hoitoon saapumista, ja pidä vähintään 3-4 tunnin paasto ennen toimenpidettä. Suosittelemme myös terveellisen ruokavalion noudattamista ja alkoholin, tupakan, kahvin, mausteisten ja suolaisten tuotteiden välttämistä kaksi päivää ennen hoitoa. Ruokavalio ja mahdolliset lääkitykset voivat vaikuttaa veren koostumukseen.

On tärkeää huomata, että PRP-plasmahoitoa ei voida suorittaa, jos hoidettavalla alueella on aktiivinen ihotulehdus tai huuliherpes. Lisäksi PRP-hoitoa ei suositella, jos potilaalla on C-hepatiitti, HIV tai AIDS, verisyöpä, sydän- ja verisuonisairaus, joka vaatii verenohennuslääkitystä, tai jos hoidettavalla alueella on ihosyöpä.

PRP-hoito suositellaan yleensä toteutettavaksi sarjahoitona, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Tyypillisesti PRP-plasmahoitoja tehdään sarjoina, jotka koostuvat 3-6 hoitokerrasta. Hoitojen välissä tulisi olla vähintään 4 viikon tauko. Sarjahoidon jälkeen on suositeltavaa ylläpitää hoitoa 2-3 kertaa vuodessa. Tällä tavoin varmistetaan ihon jatkuvaa uusiutumista ja säilytetään saavutettu lopputulos pitkäaikaisemmin.

Hinnasto

Tutustu tästä PRP plasmahoitojen hinnastoon.

  • Plasmahoito - PRP-hoito 370€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä PRP-hoidosta usein kysytään

PRP (platelet-rich plasma) on potilaan omaa verta, josta eristetään runsasverihiutaleinen plasma. Tämä verihiutale-plasmatiiviste sisältää runsaasti kasvutekijöitä.

Vampyyrihoito on PRP plasmahoito, joka on kehitetty USA:ssa vuonna 1975. PRP plasmahoidolla on ihoa uudistavia ja kiinteyttäviä vaikutuksia.

PRP-plasmahoidon jälkeinen toipuminen on yleensä nopeaa. Hoidon jälkeen iho saattaa näyttää hieman punoittavalta ja turvonneelta, ja mahdollisia mustelmia voi ilmetä. Punoitus rauhoittuu yleensä jo vuorokauden aikana.


PRP-plasmahoidon vaikutus alkaa näkyä muutaman viikon kuluttua, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme usein sarjahoitoja. Sarjahoitojen määrä riippuu yksilöllisesti ihon kunnosta ja hoitotarpeesta. Näin varmistetaan optimaalinen lopputulos.