Suo aikaa itsellesi

Elämyshoidot

KAJO Kauneushuone tarjoaa rentouttavat elämyshoidot, joissa voit varata aikaa itsellesi ja omille ajatuksillesi. Tutustu Unna Nordic- elämyksiin sekä kuumakivihierontoihimme ja varaa aika itsellesi.

Unna Nordic Elämyshoidot

Hemmotteluhetki odottaa sinua ihanissa ja rentouttavissa elämyshoidoissamme. Unohda arjen kiireet ja sukella syvään rentoutumiseen, kun kaikkia aistejasi hemmotellaan. Elämyshoidot tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä keholle että mielelle, antaen sinulle ansaitun hetken itsellesi.

Metsäelämys

Unna Nordic

Koe rentouttava ja luonnonläheinen Unna Nordic metsäelämyshoito, joka hivelee kaikkia aistejasi. Hoidon aluksi saat nauttia rentouttavasta selkähieronnasta, jonka jälkeen kasvosi hemmotellaan syväpuhdistavalla ja ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla hoitovettä, joka sisältää luonnonmukaista mahlaa sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvä rentoutuminen saavutetaan havumetsän tuoksuessa kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä naamio. Samalla hierotaan myös kätesi, jotta ne tuntuisivat pehmeiltä ja rentoutuneilta.

Kesto noin 75min
Hinta 125€

Metsäkylpy

Unna Nordic

Koe rentouttava ja luontoon kutsuva Unna Nordic metsäkylpyhoito, joka hemmottelee kaikkia aistejasi. Hoito alkaa lempeällä lämmittävällä jalkakylvyllä, jota seuraa rentouttava jalkahieronta. Kasvojesi ihoa hellitään kuorinnalla, jossa käytetään luonnollisia ainesosia. Sen jälkeen ihoasi kosteutetaan ja hemmotellaan kerrostamalla hoitovettä, jossa on ravitsevaa mahlaa, sekä ihoa uudistavia seerumeita. Decoltee-alue, niska-hartiat, kaula ja kasvot saavat lempeitä hierontaliikkeitä, kun havumetsän tuoksu täyttää ilman. Hoidon päätteeksi saat rentouttavan rauhoittavan naamion, jonka aikana nautit virkistävästä päähieronnasta.

Kesto noin 75min
Hinta 125€

Unna nordic kauneushoidot selän ihonpuhdistus

Kuumakivihieronnat

Kuumakivi-hieronnat

Koe ainutlaatuinen elämyshoito kuumakivihieronnan parissa, jossa käytetään lämpimiä, sileitä kiviä ja vartaloöljyä. Rentouttava kuumakivihieronta tarjoaa monia hyötyjä keholle ja mielelle. Lämpimät kivet lievittävät kipua, rentouttavat lihasjännityksiä ja vapauttavat kehon ja mielen stressistä. Kuumakivihieronta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutua syvästi ja rauhoittaa mieltäsi.

Kuumakivihieronta helsingin kaartinkaupungissa

LEMPI

Rentouttava

Hemmottele itseäsi hetkellä, joka on omistettu täysin sinulle ja lempeille ajatuksillesi LEMPI rentouttavalla kuumakivihieronnalla.

LEMPI on kokovartalon lämmittävä kuumakivihieronta, joka hellii kehoasi ja syvärentouttaa mieltäsi. LEMPI kuumakivihierontahoidon  aluksi saat nauttia jalkojesi lämmittävästä kylvystä, joka valmistelee sinut täydelliseen rentoutumiseen.

Kesto noin 90min
Hinta 115€

TYYNI

Lämmittävä

Nauti selkää ja dekolteeta virkistävästä hieronnasta yhdistettynä lämpimiin laavakiviin. TYYNI kuumakivihieronta rentouttaa selkää, hartioita ja niskaa, erityisesti päätetyöskentelystä johtuvista jännitystiloista kärsiville. Kuumakivihieronnan jälkeen hartiasi ovat keventyneet ja tunnet olosi täysin levolliseksi.

Kesto noin 45min.
Hinta 75€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä kuumakivihieronnasta usein kysytään

Kuumakivihieronta on lämpimillä ja sileiksi hiotuilla basalttikivillä tapahtuva hieronta. Basalttikivet ovat laavakiviä, jotka liukuvat öljytyllä iholla hellästi. Kuumakivihieronta lieventää stressiä ja lihaskipuja, sekä rauhoittaa mieltä lämmön ja kosketuksen ansiosta.


Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin, tarjoaa rentoutusta ja lievittää lihasjännityksiä. Hoito auttaa unohtamaan arjen kiireet ja lievittää stressiä kehosta ja mielestä. Kuumakivihieronta on tehokas tapa rentoutua ja antaa itsellesi ansaittua hemmottelua.

Kuumakivihieronta sopii lähes kaikille, jotka voivat käydä normaalissakin hieronnassa. Kuumakivihierontaa ei kannata tulla, jos sinulla on lääkitys, jonka vaikutukset voivat kasvaa lämmöstä, tai jos sinulla on sairaus, jonka vuoksi lämmönsietokyky ja tunto on laskenut. Kuumakivihierontaa ei tehdä, jos olet raskaana, sinulla on diabetes, suonikohjuja tai sydänsairaus,

Kuumakivihieronnan jälkeen suosittelemme juomaan vettä ja välttämään raskasta liikuntaa.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme pitivät?

Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Minna on hoitanut ongelmaihoa jo vuosia ja tietää mitä tekee vuodenajan ja ihon kunnon vaihtelun mukaisesti. Metsäelämyshoito oli todella rentouttava ja iho tuntuu hyvin hoidetulta. <3
Sara I
Metsäelämys
Ihana hoito joka sopi täydelliseksi piristykseksi syntymäpäivään! Pirkon tekemänä hoito todella rentouttava napakoin ottein. Sain myös hyvät suositukset siitä, mitkä hoidot voisivat sopia minulle jatkossa. Voin ehdottomasti suositella!
Jenni P
Elämyshoito