Blond Brows

Kulmakarvojen vaalennus

Kajossa teemme trendikkäitä kulmien vaalennuksia eli Blond Brows. Kulmakarvojen vaalennuksella voit muokata kulmien ulkonäköä ja luoda pehmeämmän ja kevyemmän ilmeen kasvoille.

Blond Brows

Haluatko uudistaa ilmeesi ja kokeilla vaaleampia kulmakarvoja? Kajo Kauneushuoneella tarjoamme ammattitaitoista kulmakarvojen vaalennusta, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi kevyemmän ja pehmeämmän ilmeen.

Blond brows kulmien vaalennuksella saat vaalennettua luonnollisen sävyiset kulmakarvat vaaleammiksi. 

Kulmien vaalennuksessa käytetään kevyttä vaalennusainetta, jolla saadaan häivytettyä kulmakarvojen tummuutta ja tuotua niihin vaaleampi sävy. Vaalennusprosessin kesto ja lopputulos voivat vaihdella omien kulmakarvojen väriin ja haluttuun vaaleuden asteeseen perustuen.

Oletpa sitten etsimässä tyylinmuutosta tai haluat tasapainottaa kulmiesi sävyä hiustesi kanssa, kulmakarvojen vaalennus on loistava vaihtoehto. Hyödynnä ammattilaistemme osaaminen ja varaa aikasi jo tänään!

 

Blond Brows kulmien vaalennus helsinki

Korosta muita piirteitä

Vaaleammat kulmakarvat voivat auttaa korostamaan muita kasvojen piirteitä, kuten silmiä tai poskipäitä. Ne voivat myös luoda pehmeämmän ja luonnollisemman ilmeen kasvoille.

Sopivuus hiusten väriin

Joillakin luonnolliset kulmakarvat saattavat olla tummemmat kuin hiusten väri. Kulmakarvojen vaalennuksella voidaan tasapainottaa kulmien sävyä hiusten värin kanssa, jolloin kokonaisuus näyttää harmonisemmalta.

Tyylin muutos

Kulmakarvojen vaalennuksella voi saavuttaa uuden ilmeen ja tyylin. Vaaleammat kulmakarvat voivat antaa kevyemmän ja pehmeämmän vaikutelman kasvoille.

Muokattavuus

Vaalennettuja kulmakarvoja on helpompi muotoilla ja täyttää meikillä halutun muodon ja tiheyden saavuttamiseksi. Vaaleammat kulmakarvat tarjoavat enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden kokeilla erilaisia kulmamuotoja.

Blond brows

Miksi Kulmakarvojen vaalennus?

Kulmakarvojen vaalennus, blond brows on erityisesti suosittu henkilöille, joiden luonnolliset kulmakarvat ovat tummat tai liian voimakkaat halutun ilmeen saavuttamiseksi. 

Kulmakarvojen vaalennus on erinomainen vaihtoehto, jos haluat tasapainottaa kulmiesi sävyä hiustesi kanssa tai kokeilla uutta kevyempää ilmettä. Blond brows -vaalennuksella saavutat juuri haluamasi vaaleamman sävyn, säilyttäen kuitenkin kulmiesi luonnollisen ilmeen.

Hinnasto

Tutustu tästä kulmien vaalennuksen hinnastoon

  • Blond Brows 40€

    Supertrendikäs kulmakarvojen vaalennus.