Uudista ihoa

Mesoterapia

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme ammattitaitoisesti ihon laatuun vaikuttavaa mesoterapiaa, joka kiinteyttää ja uudistaa ihoa sekä tasoittaa ihon pintaa.

Tutustu mesoterapiahoitoon ja varaa aika KAJO Kauneushuoneelle – anna ihosi kokea elvyttävä hoito, joka tekee siitä tasaisen ja nuorekkaan.

Mitä on mesoterapia

Mesoterapiahoito

Mesoterapian avulla parannetaan ihon kuntoa ja korjataan erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntymisen merkkejä, kuivuutta tai epätasaisuutta.

Mesoterapialla ei ole suoraa vaikutusta kasvojen muotoon tai piirteisiin kuten täyteainehoidoilla. Mesoterapiassa käytetään sen sijaan ihossa luonnollisesti esiintyviä yhdisteitä, kuten hyaluronihappoa, vitamiineja ja hivenaineita. Näitä aineita injektoidaan tarkasti määriteltyinä annoksina ja syvyyksinä ihoon, jotta saadaan aikaan haluttuja vaikutuksia, kuten ihon elvyttämistä, kosteuttamista tai ravitsemista.

Mesoterapia toteutetaan usein sarjahoitona ja se voidaan voidaan räätälöidä yksilöllisesti eri iho-ongelmien, kuten ryppyjen, pigmenttimuutosten tai ihon kosteustasapainon korjaamiseksi.

Tutustu mesoterapian monipuolisiin hyötyihin ja varaa aika mesoterapiakäsittelyyn, jolla saat elvytetyn ja uudistuneen ihon.

Paranna ihoa mesoterapialla kauneushoitolassa

Mesoterapian hyödyt

Mitä mesoterapialla hoidetaan?

Mesoterapia tarjoaa tehokasta ja yksilöllistä ihonhoitoa eri tarpeisiin ja tavoitteisiin. Se on tehokas hoitomenetelmä, joka vaikuttaa ihonlaatuun monipuolisesti.

Mesoterapia edistää ihon elvytystä ja uudistumista, samalla tasoittaen ryppyjä ja värivirheitä. Mesoterapian avulla voidaan saavuttaa näkyviä parannuksia ihon ulkonäössä, kuten nuorekkaampi ja tasaisempi iho.

Tasoita ryppyjä

Mesoterapiassa hyaluronihapot ja peptidit stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, jotka auttavat ihoa uudistumaan ja täyttymään sisältäpäin, mikä vähentää ryppyjen näkyvyyttä ja parantaa ihon elastisuutta.

Kosteuta ihoa

Mesoterapia kosteuttaa ihoa syvältä käyttämällä erilaisia kosteuttavia aineita, kuten hyaluronihappoa ja vitamiineja. Hoito auttaa palauttamaan kosteuden ja elinvoimaisuuden kuivalle iholle, jättäen sen pehmeäksi, sileäksi ja hehkuvaksi.

Hoida arpia

Mesoterapian avulla voidaan hoitaa arpia tehokkaasti stimuloimalla ihon kollageenin tuotantoa ja parantamalla verenkiertoa hoidettavalla alueella. Tämä edistää ihon uudistumista ja auttaa tasoittamaan arpikudosta sekä vähentämään arven näkyvyyttä.

Tasoita värivirheitä

Mesoterapian avulla iho saa tarvittavia ravinteita ja aktiiviaineita, jotka auttavat solujen uudistumista ja kollageenituotantoa. Tämä johtaa tasaisempaan ja hehkuvampaan ihonsävyyn, samalla kun värivirheet vähenevät.

Hinnasto

Tutustu tästä mesoterapian hinnastoon.

  • Mesoterapia 200€

    Injektiohoito

  • Konsultaatio 0€

    Jos olet epävarma, mikä hoito sopisi sinulle parhaiten, suosittelemme varaaman ajan konsultaatioon.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä mesoterapiasta usein kysytään

Mesoterapiassa hyödynnetään erilaisia vaikuttavia aineita, jotka ovat luonnollisesti läsnä ihossa. Nämä aineet voivat sisältää esimerkiksi vitamiineja, peptidejä, hivenaineita, hyaluronihappoa ja antioksidantteja. Vaikuttavataineet valitaan hoidettavan alueen ja halutun lopputuloksen perusteella, jotta voidaan tarjota yksilöllisesti räätälöityjä hoitotuloksia. 


Mesoterapian jälkeen on tavallista, että iho saattaa hetkellisesti punoittaa. Tämä punoitus yleensä rauhoittuu itsestään seuraavaan päivään mennessä. On myös mahdollista, että hoidetulla alueella esiintyy ohimeneviä sivuoireita, kuten mustelmia, turvotusta, lievää kipua, kutinaa tai kihelmöintiä. Nämä oireet ovat yleensä tilapäisiä ja häviävät useimmiten muutamassa päivässä. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen reagoi hoitoon yksilöllisesti, ja sivuoireiden kesto ja voimakkuus voivat vaihdella.

Suositeltava määrä mesoterapiakertoja voi vaihdella yksilöllisesti riippuen hoidon tarkoituksesta, iho-ongelmasta ja toivottavasta lopputuloksesta. Yleensä mesoterapiassa suositellaan sarjahoitoa, jossa useampi hoitokerta tehdään tietyllä aikavälillä.

Tyypillisesti suositellaan 3-6 hoitokertaa, joita voidaan toteuttaa esimerkiksi 2-4 viikon välein. Sarjahoitojen avulla saavutetaan parhaat tulokset, koska niiden avulla vaikuttavat aineet pääsevät tehokkaasti vaikuttamaan ja iho saa aikaa uudistua ja palautua hoitojen välillä.

Mesoterapia on hyödyllinen hoitomuoto monille ihon ongelmista kärsiville henkilöille. Sitä voidaan käyttää erilaisissa iho-ongelmissa, kuten ikääntymisen merkkien, ryppyjen, aknen arpien, pigmenttimuutosten ja kuivan ihon hoidossa. Mesoterapia sopii sekä miehille että naisille, ja sitä voidaan soveltaa eri ikäryhmissä.