Luonnolliset ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on helppo tapa saada kaunis väri ja huoliteltu ilme ripsiin ja kulmiin. Kestovärjäys luo luonnollisen näköiset ripset ja kulmat, antaen kasvoille ryhtiä ja katseelle enemmän syvyyttä. KAJO Kauneushuoneella toteutamme ripsien ja kulmien kestovärjäykset ammattitaidolla, kuunnellen asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Kestovärjäys

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä, jotka tuovat kasvoille luonnollisen ja huolitellun ilmeen. 

Voit valita, haluatko värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Samalla käynnillä saat muotoiltua kulmat ja kestotaivutettua ripset.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on nopea ja tehokas tapa korostaa katsetta ja saada kauniit ripset ja kulmat. Ripsien ja kulmien kestovärjäys on arjen helpottaja, joka säästää aikaa päivittäiseltä meikkaamiselta ja antaa kasvoillesi raikkaamman ja pirteän ilmeen.

Varmista upea ilme varaamalla aika ripsien ja kulmien kestovärjäykseen KAJO Kauneushuoneelle.

Kauniit ripsien kestovärjäykset
Kestovärjäys kauneushoitolassa

Kauniit ripset

Ripsien kestovärjäys

Ripsien kestovärjäyksessä ripsiin levitetään erityistä kestoväriä, joka antaa ripsille väriä ja samalla saa ne vaikuttamaan hieman pidemmiltä ripsen koko pituuden tullessa värin avulla esille.

Yleisimmin käytetty sävy ripsien kestovärjäyksessä on sinimusta, mutta halutessaan ripset voidaan myös kestovärjätä mustalla tai ruskealla. Ripsien kestovärjäyksessä yleisesti värjätään sekä ylä- että alaripset, mutta voit myös valita pelkästään yläripsien kestovärjäyksen.

Ripsien kestovärjäys ei itsessään pidennä ripsiä, mutta jos haluat luonnollisen ja näyttävämmän ilmeen ripsillesi, suosittelemme yhdistämään sen ripsien kestotaivutukseen. Ripsien kestovärjäys on hyvä tehdä kestotaivutuksen uusimisen välissä, koska kestovärjäys kuluu nopeammin pois kuin kestotaivutus.

Ripsien kestovärjäys on erinomainen valinta etenkin silloin, kun omat ripset ovat luonnostaan vaaleat ja kaipaat ripsiin enemmän väriä. Tämä hoito takaa luonnollisen ja huolitellun lopputuloksen.

Näyttävät kulmat

Kulmien kestovärjäys

Kulmien kestovärjäyksellä voidaan korostaa kulmien muotoa kauniisti ja paremmin, tuoden kasvoille uutta ilmettä ja tehden kulmista näyttävämmät. Kulmien kestovärjäys tarjoaa helpon ratkaisun kulmien symmetriseen meikkaamiseen ja se soveltuu kaikenlaisille kulmille.

Kulmien kestoväriä valittaessa, yleensä otetaan huomioon hiusten väri ja ihon sävy. Kestoväri voidaan valita ruskean eri sävyissä, harmaana tai mustana, ja tarvittaessa näitä värejä voidaan sekoittaa täydellisen sävyn saavuttamiseksi.

Kulmien kestovärjäys sisältää kulmien muotoilun ja ne toteutetaan aina kuunnellen asiakkaan kaikki toiveet ja tarpeet. Kulmien kestovärjäyksellä saat kauniit ja näyttävät kulmat, jos haluat saada hieman näyttävämmän lopputuloksen suosittelemme kulmien laminointia.

Hinnasto

Tutustu tästä ripsien ja kulmien kestovärjäysten hinnastoon.

 • Kulmien värjäys ja muotoilu 27€

  Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä

 • Kulmien laminointi ja värjäys 60€

  Kulmien kestomuotoilu ja kestovärjäys

 • Ripsien kestotaivutus ja värjäys 90€

  Huomioithan, että alaripsien värjäys ei sisälly palveluun

 • Ripsien värjäys 27€

  Ripsien värjäys kestovärillä.

 • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 37€

  Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä ja kulmien muotoilu.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä ripsien ja kulmien kestovärjäyksestä usein kysytään

Ripsien kestoväri alkaa ajan myötä haalistua ja yleensä kestää noin 3-4 viikkoa. Tämän jälkeen suosittelemme uusimaan kestovärjäyksen, jos haluat ylläpitää ripsien väriä.

Kulmien kestoväri haalistuu hiljalleen pois ja kestoväri pysyy kulmissa useimmiten 3-4 viikkoa. Mikäli haluat ylläpitää kulmien väriä tulisi kestovärjäys uusia tämän jälkeen.

Kestotaivutetuille ripsille suosittelemme kestovärjäystä kestotaivutuksen uusimisen välissä, koska kestoväri yleensä haalistuu nopeammin kuin itse taivutus. Tämä takaa pitkäkestoisen kauniin lopputuloksen.

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen jälkeen suosittelemme pidättäytymään kostuttamasta ripsiä ja kulmia sekä välttämään tuotteiden levittämistä niihin 24 tunnin ajan. Lisäksi olisi hyvä välttää ripsien ja kulmien meikkaamista, voimakasta hikoilua ja saunomista tämän ajanjakson aikana. Tämä varmistaa, että kestoväri asettuu kunnolla ja säilyy pitkään.

Vaaleaihoisille on tyypillistä usein vaaleat ja hennosti näkyvät ripset ja kulmakarvat. Kestovärjäys auttaa tekemään myös vaaleista karvoista näyttävämmät ilman meikin tarvetta, tuoden esille luonnollisen kauneuden.

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta. Tämä suositus perustuu Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) ohjeistukseen, jonka mukaan ripsiin ja kulmiin tarkoitetut kestovärit eivät ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.