Kohota ihoa

Mesolangat

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme ammattitaitoisesti toteutettuja mesolankahoitoja, jotka kohottavat sekä kiinteyttävät ihoa, ja aktivoivat ihon omaa kollageenintuotantoa lisäämällä fibroblastin määrää. 

Tutustu mesolankahoitoihin ja varaa aika KAJO Kauneushuoneelle – anna ihosi kokea uudistava hoito, joka tekee siitä hehkuvan ja nuorekkaan.

Mitä mesolangat on

Mesolankahoito

Haluatko kohottaa ja selkeyttää kasvonpiirteitäsi sekä lisätä ihon nuorekasta hehkua? Kajo Kauneushuoneella tarjoamme laadukkaita mesolankahoitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tulokset.

Mesolangat valmistetaan biohajoavasta polydioxanonesta, joka on turvallinen ja hyvin siedetty materiaali. Mesolangat asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä tarkasti valittuihin alueisiin. Mesolangat stimuloivat kollageenin tuotantoa ja auttavat ihoa säilyttämään kiinteytensä ja elastisuutensa.

Hoitomme on ammattitaitoisesti suunniteltu ja räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Mesolankahoito on tehokas ja pitkävaikutteinen, ja tulokset voivat kestää useita kuukausia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika mesolankahoitoon ja anna meidän hoitaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Muotoile kasvoja mesolankahoidolla

Juonteet ja rypyt

Kun mesolangat asetetaan ihon alle, ne luovat pieniä mikrovaurioita, mikä aktivoi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja auttaa kiinteyttämään ihoa. Kollageeni ja elastiini vastaavat ihon kimmoisuudesta ja kiinteydestä.

Silmänaluset

Mesolangat toimivat silmänalusten mekaanisena tukena, joka auttaa kiinteyttämään ihoa ja tasoittamaan juonteita. Lisäksi mesolankojen asettaminen stimuloi verenkiertoa, mikä voi vähentää tummuutta ja väsymyksen merkkejä silmien ympärillä.

Muotoile kasvoja

Mesolangat ovat erinomainen vaihtoehto kasvojen muotoiluun. Niiden avulla voidaan saavuttaa monia haluttuja tuloksia, kuten kulmien ja poskipäiden kohottaminen sekä kaksoisleuan pienentäminen.

Veltostunut iho

Mesolangat ovat tehokas hoitomenetelmä veltostuneeseen ihoon, sillä se lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho saa uutta kiinteyttä ja elastisuutta. Mesolangat toimivat myös mekaanisena tukena, joka auttaa nostamaan ja kiinteyttämään ihoa.

Mesolankojen hyödyt

Mitä mesolangoilla hoidetaan?

Mesolankahoidot sopivat kasvojen muotoiluun ja napakoittamiseen. Mesolangat tarjoavat tehokkaan tavan kohottaa kasvonpiirteitä, kuten kulmia tai poskipäitä, ja saada aikaan haluamasi ilme.

Mesolangat ovat myös erinomainen anti-age-hoito, ja niitä on käytetty pitkään ikääntymisen hoidossa. Ne auttavat ennaltaehkäisemään ihon vanhenemisen merkkejä ja hoitamaan ihon veltostumista. Mesolangat stimuloivat kollageenin tuotantoa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman.

Kokeile mesolankahoitoa ja anna kasvoillesi kaivattua piristystä.

Mesolankojen laittaminen

Mesolankojen laittaminen on nopea toimenpide, ja sen vaikutukset ovat välittömästi havaittavissa. Kuitenkin lopulliset hoitotulokset alkavat näkyä 3–6 kuukauden kuluttua, kun iho on ehtinyt muodostaa uutta kollageenia. 

Ihon kiinteytyminen jatkuu mesolankojen sulamisen jälkeen, sillä hoito stimuloi fibroplastien aktiivisuutta ja uuden kollageenin muodostumista ihoon. Uuden kollageenin synnyn myötä ihoon kehittyy proteiinien muodostama tukiverkosto, joka kiinteyttää ja vahvistaa ihoa entisestään. Tämä tukiverkosto auttaa ylläpitämään ihon nuorekasta ulkonäköä ja antaa pitkäaikaisia hoitotuloksia.

Mesolankahoidon eteneminen

Mesolankojen laittoon varataan aikaa noin 1,5-2 tuntia, mutta itse toimenpide vie vain noin 30 minuuttia.

Mesolankahoidon alussa iho puhdistetaan perusteellisesti, ja hoitoalue puuduteen. Näin toimenpide on mahdollisimman mielyttävä.

Tämän jälkeen aloitetaan ohuiden ja steriilien mesolankojen asettaminen ihon alle injektoimalla neulojen avulla. Käytettävien mesolankojen määrä ja pituus riippuvat hoidettavasta alueesta ja halutusta lopputuloksesta. Suurempia alueita hoidettaessa voidaan käyttää useita kymmeniä lankoja. Usein leukalinjan ja alakasvojen kohotukseen käytetään noin 10-20 mesolankaan.

Toimenpiteen jälkeen iho voi tuntua tilapäisesti herkältä tai aralta. Tämä tuntemus yleensä häviää 7–10 päivän kuluessa. On tärkeää huomata, että hoidosta ja käytetyistä langoista ei jää näkyviä jälkiä edes ohuelle iholle.

 

Hinnasto

Tutustu tästä mesolankahoitojen hinnastoon.

  • Mesolangat SKREW 280€

    Kierteisiä mesolankoja 10 kappaletta

  • COG-väkäslangat 500€

    4kpl väkäslankoja,väkäslangoilla voidaan tehdään reilusti suurempia kohotuksia kuin muilla mesolangoilla.

  • Konsultaatio 0€

    Jos olet epävarma, mikä hoito sopisi sinulle parhaiten, suosittelemme varaaman ajan konsultaatioon.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä mesolangoista usein kysytään

Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia, ja niiden kesto vaihtelee yksilöllisesti. Yleisesti ottaen mesolangat sulavat luonnollisesti kehossa noin 80-180 vuorokauden kuluessa hoidosta. Tämä ajanjakso voi vaihdella riippuen käytetyistä mesolangatyypeistä ja hoidon alueesta. Säännölliset ylläpitohoidot voivat auttaa ylläpitämään saavutettuja tuloksia ja pidentämään niiden kestoa.

Mesolankahoitojen tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta yleisesti ottaen ensimmäiset näkyvät muutokset voidaan huomata jo muutaman viikon kuluessa hoidosta. Kudokset alkavat kiinteytyä ja iho saa nuorekkaamman ulkonäön vähitellen. Lopulliset tulokset tulevat esiin usein noin 2-3 kuukauden kuluttua hoidosta, kun mesolangat ovat stimuloineet kollageenin ja elastiinin tuotantoa. On kuitenkin hyvä muistaa, että yksilölliset erot ja hoitoalueen laajuus voivat vaikuttaa tulosten aikatauluun. Jatkuva hoitosarja ja asianmukainen jälkihoito voivat edistää ja ylläpitää saavutettuja tuloksia pidempään.

Väkäslangat eli COG-langat ovat itsestään sulavia lankoja, joissa on väkäsiä ja niitä käytetään kosmeetisessa hoidoissa. Väkäslangat toimivat mekaanisesti: kun ne on sijoitettu ihon alle, ne luovat kiristävän vaikutuksen ja auttavat piirteitä kohoamaan. Tämä johtuu siitä, että väkäset tarttuvat kudoksiin ja pitävät niitä paikoillaan. Kohotusvaikutus on havaittavissa välittömästi hoidon jälkeen.

Mesolangat valmistetaan polydioksanonista (polydioxanone), jota käytetään laajalti myös kirurgisissa toimenpiteissä haavojen ompeluun. Tämä tekee mesolangoista erittäin turvallisia ja hyvin siedettyjä materiaaleja.

Polydioksanoni on biokompatiabel materiaali, mikä tarkoittaa, että se on yhteensopiva kehon kanssa eikä aiheuta haittavaikutuksia tai allergisia reaktioita useimmille ihmisille. Sen turvallisuutta ja tehokkuutta on tutkittu perusteellisesti, ja se on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi erilaisissa lääketieteellisissä ja kosmeettisissa sovelluksissa.