Pitkäaikaiset kulmat

KULMIEN­KESTOPIGMENTOINTI

Kulmakarvojen kestopigmentoinnilla voit korostaa ja parantaa kulmiesi piirteitä, saaden aikaan luonnollisen, helppohoitoisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen. KAJO Kauneushuoneella Helsingissä toteutamme kestopigmentoinnit hellävaraisesti ja ammattitaidolla, hyödyntäen vuosien kokemustamme alalta. Kuuntelemme tarkasti toiveesi ja tarpeesi, jotta voimme luoda juuri sellaiset kulmat kuin haluat. Voit luottaa siihen, että tulos on tyydyttävä ja kestää pitkään.

Luonnolliset kulmat

Luonnolliset kulmat

KAJO Kauneushuoneella toteutamme kulmakarvojen kestopigmentointeja, joiden tavoitteena on korostaa ja parantaa kulmakarvojesi luonnollista muotoa.

Kestopigmentoinnissa pyrimme luomaan kulmiesi ilmeen juuri toiveidesi mukaisesti, ottaen huomioon kasvonpiirteesi ja henkilökohtaisen tyylisi.

Kulmien kestopigmentointi tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun, joka säästää aikaa ja vaivaa päivittäisessä meikkaamisessa. Voit saada täyteläisemmät, symmetriset ja huolitellut kulmat, jotka kestävät pitkään.

Tule käymään Kajossa, niin keskustelemme kanssasi yksilöllisistä toiveistasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan kulmien kestopigmentoinnin.

Paras kulmien kestopigmentointi helsinki

Kulmien

Kestopigmentointi tekniikat

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme kaksi erilaista kulmakarvojen kestopigmentointitekniikkaa: puuteritekniikan ja yhdistelmätekniikan.

Molemmat kulmien kestopigmentointitekniikat ovat tarkoin suunniteltuja ja ammattitaitoisesti toteutettuja, jotta voimme luoda sinulle haluamasi huolitellun ilmeen kulmakarvoihin. Konsultaation aikana keskustelemme toiveistasi ja autamme sinua valitsemaan parhaiten sopivan tekniikan kulmakarvojesi kaunistamiseen.

Puuteritekniikka

Puuteritekniikassa kulmakarvat täytetään pehmeällä ja hienojakoisella pigmentoinnilla, joka luo luonnollisen puuterimaisen ilmeen. Tämä tekniikka sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat täydentää ja korostaa kulmakarvojaan luonnollisesti.

Yhdistelmätekniikka

Yhdistelmä­tekniikka

Yhdistelmätekniikka puolestaan yhdistää puuteritekniikan ja käsintehtyjen karvojen piirtämisen. Tämä tekniikka luo kolmiulotteisen vaikutelman, jossa on sekä pehmeää täyttöä että yksittäisiä karvoja. Yhdistelmätekniikka sopii henkilöille, jotka haluavat saavuttaa luonnollisen ja hieman runsaamman ilmeen kulmakarvoihinsa.

Kulmien kestopigmentoinnin kulku

Kulmien kestopigmen­toinnin kulku

KAJO Kauneushuoneella toteutamme kulmien kestopigmentoinnin joko puuteri- tai yhdistelmätekniikalla.

Kulmien kestopigmentointiin varataan aikaa kaksi tuntia, joka pitää sisällään valmistelun sekä kulmien muotoilun. Kulmat muotoillaan kulmakynän ja kulmatyökalun avulla toiveidesi ja kasvojesi mukaan. Tämän jälkeen iho puudutetaan laadukkaalla puudutusaineella ja aloitetaan kulmien pigmentointi laiteella ja/tai karvatekniikalla riippuen valitusta kulmien pigmentointi tekniikasta. Aluksi voi tuntua pientä nipistelyä iholla, mutta muuten kestopigmentoinnissa ei tunnu kipua hellävaraisen tekniikan sekä ihon puuduksen vuoksi.

Kulmien kestopigmentointi tulee tehdä ainakin kahdesti, jotta saadaan aikaan pysyvämpi lopputulos. Kulmien kestopigmentoinnin ensimmäinen vahvistuskerta olisi hyvä tehdä 6-10 viikon kuluessa alkuperäisestä kestopigmentoinnista. Huomioithan että vahvistus ei sisälly hintaan.

Muistathan ilmoittaa aikaa varatessasi, jos sinulla on aikaisemmat pigmentoinnit pohjalla.

Näin sen teemme

Kajo Kauneushuoneella luomme kauniita kulmien kestopigmentointeja, jotka herättävät huomion ja korostavat kulmien luonnollista muotoa.

Kajo Kauneushuoneen kokenut asiantuntija ymmärtää, että kulmakarvat ovat olennainen osa kasvojesi kokonaisilmettä. Hän paneutuu huolellisesti ja tarkasti kulmiesi kestopigmentointiin, jotta lopputuloksena ovat juuri sinulle sopivat täydelliset kulmat.

Varaa aika Kajo Kauneushuoneeseen tänään ja anna asiantuntevan ammattilaisemme luoda täydelliset kulmat juuri sinulle.

Hinnasto

Tutustu tästä kulmien kestopigmentoinnin hinnastoon.

  • Puuteritekniikka 269€

    Kulmien kestopigmentointi

  • Yhdistelmätekniikka 279€

    Kulmien kestopigmentointi

  • Kulmien vahvistus 139€

    Kulmien kestopigmentoinnin vahvistuskäynti kaikille tekniikoille

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä kestopigmentoinnista usein kysytään

Kulmien kestopigmentointi toteutetaan käyttäen erityistä pigmentointilaitetta. Pigmenttiä ei upoteta yhtä syvälle ihoon kuin tatuoinnissa, vaan se asettuu ihon pintakerroksiin. Tämän vuoksi kestopigmentointi ajan myötä haalistuu ja häviää iholta luonnollisesti noin 1-5 vuoden kuluessa.

Kestopigmentointi ei ole ikuinen ratkaisu, vaan sen tulokset kestävät yleensä noin 1-2 vuotta riippuen ihotyypistäsi. On tärkeää ymmärtää, että kestopigmentointi haalistuu ajan myötä.

Kulmien kestopigmentointi vaatii yleensä uusimisen 1-2 kertaa ensimmäisen käsittelyn jälkeen, riippuen siitä, miten pigmentti on tarttunut ihoon. Suosittelemme yleensä ensimmäisen vahvistuskäynnin tekemistä 6-10 viikon kuluessa alkuperäisestä kestopigmentoinnista. Tämä varmistaa, että kulmat säilyttävät toivotun värin, muodon ja keston pitkällä aikavälillä. Vahvistuskäynnillä voidaan myös tehdä tarvittavia korjauksia tai lisätä väriä tarvittaessa.

Muutama päivä ennen kestopigmentointia kannattaa kuoria kulmat/iho. Kestopigmentointiin tullesa voit meikata normaalisti ja kulmien nyppimisen voit jättää meille. Ennen kestopigmentointia suosittelemme välttämään kofeiinituotteita, alkoholia, verenohennuslääkkeitä, aspiriiniä ja jättämän omega 3 rasvahappo lisäravinteet 2 viikkoa aikaisemmin. Ethän tule kestopigmentointiin flunssaisena.