Jalkojen hyvinvointiin

JALKAHOIDOT

Tarjoamme perusteelliset jalkahoidot, jotka kattavat hoitoa, rentoutumista ja kauneutta jaloillesi. Jalkahoito on täydellinen hemmotteluhetki, joka hellii ja hoitaa väsyneitä jalkoja. Jalkahoidon jälkeen jalkasi tuntuvat lumoavan pehmeiltä ja virkistyneiltä.

Jalkahoito

Ammattitaitoiset hoitajamme huolehtivat jalkojesi hyvinvoinnista ja kauneudesta. Kaikki jalkahoitomme alkavat jalkojen kylvetyksellä. 

Hoidon aikana ihoasi kuoritaan ja pehmennetään, kynnet hoidetaan huolellisesti ja jalkapohjia hierotaan rentouttavasti. Voit valita erilaisista hoitovaihtoehdoista juuri itsellesi sopivan jalkahoidon.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat silkinpehmeiltä, virkistyneiltä ja kauniilta. Voit astua kevein askelin eteenpäin ja nauttia jalkojesi hyvinvoinnista pitkään hoidon jälkeen.

Varaa aika KAJO Kauneushuoneen jalkahoitoon ja anna jaloillesi ansaitsemaasi huomiota ja hoitoa.

 

Hemmottelua jalkahoidolla

Jalkahoitovalikoima

Jalkahoito-valikoima

KAJO Kauneushuoneen jalkahoito tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen ja ylellisen hoitokokemuksen jaloillesi. Hoidon aikana saat nauttia kokonaisvaltaisesta hoidosta, joka tekee jalkojesi ihosta pehmeän, kynsistä huolitellut ja koko kehosta rentoutuneen.

Täydellinen Jalkahoito + Geelilakkaus

Hoidon aluksi jalkasi saavat lämpimän kylvetyksen, joka rentouttaa ja pehmittää ihoa. Seuraavaksi nautit hemmottelevasta kuorinnasta, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja jättää jalkasi sileiksi ja heleiksi. Kynsien ja kynsinauhojen huolellinen hoito tekee kynsistäsi kauniit ja siistit.

Hoidossa käsitellään myös kovettumat ja mahdolliset ongelmakohdat jaloissasi, jotta ne saavat tarvitsemansa hoidon ja helpotuksen. Hoitaja antaa sinulle myös arvokkaita vinkkejä kotihoitoon, jotta voit pitää jalkasi terveinä ja kauniina myös hoidon jälkeen.

Lopuksi saat valita halutessasi geelilakkauksen, joka antaa kynsillesi pitkäkestoisen kiillon ja kestävyyden. Hoito huipentuu rentouttavaan jalkahierontaan, joka lievittää jännitystä ja väsymystä koko kehossa.

Hoidon kesto noin 105min
Hinta 129€

Täydellinen Jalkahoito

Hoidon aluksi jalkasi saavat lämpimän kylvetyksen, joka rentouttaa ja pehmittää ihoa. Seuraavaksi pääset nauttimaan hemmottelevasta kuorinnasta, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja jättää jalkasi silkinsileiksi. Kynsien ja kynsinauhojen huolellinen hoito tekee kynsistäsi kauniit ja siistit.

Hoidossa käsitellään myös kovettumat ja mahdolliset ongelmakohdat jaloissasi, jotta jalkasi saavat tarvitsemansa huolenpidon ja helpotuksen. Lisäksi saat kattavat ohjeet kotihoitoon, jotta voit ylläpitää jalkojesi hyvinvointia myös hoidon jälkeen.

Hoidon aikana kynsillesi levitetään kaunis kynsilakka, joka täydentää huoliteltua ilmettä. Saat hoidossa käytetyn kynsilakan mukaasi.

Hoidon päätteeksi sinua odottaa rentouttava jalkahieronta, joka lievittää jännitystä ja väsymystä koko kehossa. Voit sulkea silmäsi ja antaa hieronnan rauhoittaa.

Hoidon kesto noin 90min
Hinta 99€

Jalkahoito

Hoidon ensimmäinen vaihe on jalkojen kylvetys, joka pehmittää ihoa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Seuraavaksi pääset nauttimaan kynsien ja kynsinauhojen huolellisesta hoidosta, joka tekee kynsistäsi kauniit ja siistit. Käsittelyssä käsitellään myös mahdolliset kovettumat ja ongelmakohdat jaloissasi, jotta jalkasi saavat tarvitsemansa huolenpidon ja helpotuksen.

Hoidossa saat myös kattavat ohjeet kotihoitoon, jotta voit ylläpitää jalkojesi hyvinvointia myös hoidon jälkeen. Sinulle suositellaan sopivaa jalkavoidetta, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Hoidon kesto noin 60min
Hinta 84€