Kirkkaampi iho

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja samalla hellävarainen menetelmä, joka kuorii ja syväpuhdistaa ihoa. Menetelmä poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia, jättäen ihon kirkkaammaksi ja kuulaammaksi. Ultraäänipuhdistus on suosittu hoitomuoto, joka sopii erinomaisesti ihon virkistämiseen ja ihohuokosten puhdistamiseen. Jos haluat kokea ultraäänipuhdistuksen hyödyt, varaa aika KAJO Kauneushuoneelle Helsingin Ullanlinnaan.

Puhdista ihoa

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme laadukkaita ultraäänipuhdistuksia, jotka perustuvat ultraääniaaloille. Ultraääniaaltojen ja suuritaajuisen värähtelyn avulla toteutettava puhdistusmenetelmä poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut ja uudistaa ihon uloimman kerroksen.

Ultraäänipuhdistus on erinomainen valinta myös herkälle iholle, sillä se tarjoaa lempeän ja kivuttoman tavan poistaa ylimääräistä talia ja puhdistaa ihoa perusteellisesti. Menetelmä auttaa pitämään ihosolut puhtaina ja raikkaina, samalla tasoittaen epätasaista ihonsävyä.

Ultraäänipuhdistuksen jälkeen ihosi saa upean hehkun ja tuntuu poikkeuksellisen puhtaalta ja raikkaalta, ja tekee ihostasi tasaisemman ja puhtaamman.

Anna ihollesi ansaitsemaansa hemmottelua ja nauti raikkaasta ja hehkuvasta lopputuloksesta. Varaa aika ultraäänipuhdistukseen KAJO Kauneushuoneelle.

Ultraäänipuhdistus Helsinki

Hyödyt ja edut

Mihin ultraäänipuhdistus auttaa?

Mihin ultraääni-
puhdistus auttaa?

Ultraäänipuhdistuksella on monia hyötyjä ja ultraäänipuhdistuksen suurimpia etuja on sen soveltuvuus lähes kaikille, huolimatta ihotyypistä. Erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, pintakuivuuteen taipuvaiselle iholle sekä epätasaisen sävyn omaavalle iholle ultraäänipuhdistus tarjoaa lukuisia etuja. Ultraäänellä voimme myös tehokkaasti imeyttää ihoon kosteuttavia ainesosia ja näin auttaa ihon kuivuuteen.

Ultraäänipuhdistus on erittäin hellävarainen ja lempeä tapa puhdistaa ihoa verrattuna perinteiseen mekaaniseen ihonpuhdistukseen. Sen avulla voidaan vähentää epäpuhtauksia, kuolleita ihosoluja ja ylimääräistä talia tehokkaasti, ihoa ärsyttämättä tai vahingoittamatta.

Kiinteytä ihoa

Ultraäänipuhdistus stimuloi ihon pintaa ja solutoimintaa mikrovärähtelyjen avulla, mikä voi edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, mikä on tärkeää ihon joustavuuden ja kiinteyden ylläpitämisessä.

Puhdista ihosolut

Ultraäänipuhdistus toimii syväpuhdistavana menetelmänä, joka poistaa kuolleita ihosoluja, epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia iholta. Tämä auttaa parantamaan ihon pintaa ja tekemään siitä tasaisemman ja kirkkaamman.

Paranna verenkiertoa

Ultraäänipuhdistus käyttää korkeataajuista ääntä ja värähtelyjä, jotka luovat paineaaltoja ihon pinnalle. Paineaallot stimuloivat ihon pintaverisuonia, mikä lisää verenkiertoa hoidetulla alueella. 

Paranna aknea

Ultraäänipuhdistus auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, jotka ovat yleisiä aknen syntyyn liittyviä tekijöitä. Puhdistettu iho mahdollistaa ihon hengittämisen paremmin ja vähentää tulehduksien riskiä.

Ultraäänipuhdistuksen hoidon kulku

Ultraääni-
puhdistus hoidon kulku

Ultraäänipuhdistushoito alkaa perusteellisella alkupuhdistuksella, joka valmistelee ihon hoidon seuraavia vaiheita varten. Tämän jälkeen suoritetaan kattava ihoanalyysi, jossa arvioidaan ihosi kunto, erityistarpeet ja mahdolliset ongelma-alueet.

Ultraäänikäsittely on hoitomenetelmän keskeinen vaihe, jossa käytetään ultraääntä ja suuri taajuisten värähtelyjen avulla ihoa syväpuhdistetaan ja kuollut ihosolukko poistetaan tehokkaasti. Tämä auttaa avaamaan tukkeutuneita huokosia, poistamaan ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia sekä parantamaan ihon rakennetta ja tekstuuria.

Hoidon aikana nautit myös rentouttavasta hieronnasta, joka edistää verenkiertoa ja lievittää jännitystä kasvojen alueella. Hieronta auttaa myös ihoasi rentoutumaan ja vastaanottamaan hoitotuotteiden hyödyt paremmin.

Ultraäänipuhdistuksen jälkeen iholle levitetään hoitava naamio, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä. Lopuksi ihollesi levitetään sopivat loppuvoiteet, jotka täydentävät hoidon vaikutuksia ja suojaavat ihoa.

Koko hoito toteutetaan Unna Nordic -tuotesarjan avulla, joka tarjoaa korkealaatuisia ja tehokkaita tuotteita ihonhoitoon. Tuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja ihon kunnon perusteella, jotta saavutetaan optimaalinen hoitotulos.

Ultraäänipuhdistus hoitomme räätälöidään juuri sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaisesti, jotta saat parhaan mahdollisen hoitokokemuksen ja näkyvät tulokset.

Tutustu hoitoon

KAJO Kauneushuoneella tiedämme ultraäänipuhdistuksen monipuoliset hyödyt ja tarjoamme parhaan mahdollisen hoitokokemuksen vuosien kokemuksellamme.

Tästä voit tutustua tarkemmin siihen, mitä voit odottaa ultraäänipuhdistushoidolta, joka syväpuhdistaa ja uudistaa ihoasi. Lisäksi kerromme, kuinka hoitoprosessi eteen

  • Ultraäänipuhdistus 100€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä ultraäänipuhdistuksesta usein kysytään

Ultraäänipuhdistus perustuu ultraääniaaltojen käyttöön ihon puhdistuksessa. Menetelmässä käytetään laitetta, jossa on ultraäänipää, joka lähettää korkeataajuisia ääniaaltoja iholle. Nämä ääniaallot luovat paineaaltoja ja värähtelyjä, jotka irrottavat kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja likaa ihon pinnalta.

Ultraäänipuhdistus vaikuttaa ihoon monin tavoin. Ensinnäkin se poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia, jolloin iho tuntuu puhtaammalta ja raikkaammalta. Lisäksi ultraääni värähtelee ihon pinnalla ja syvemmällä kerroksissa, mikä parantaa verenkiertoa ja hapen saantia ihoon. Tämä edistää ihon aineenvaihduntaa ja solujen uudistumista. Ultraäänipuhdistus myös stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä auttaa vahvistamaan ja kiinteyttämään ihoa.

Ultraäänipuhdistus on yleisesti turvallinen ja sopii useimmille ihmisille. Kuitenkin, on olemassa joitain tilanteita, joissa ultraäänipuhdistusta ei suositella tai sitä ei voida tehdä. Näitä tilanteita ovat: syöpä, pahalaatuinen ihomuutos, haavat hoitoalueella, kaulan alueella kilpisrauhashäiriö, laskimotulehdus, osteoporoosi, raskaus tai jos sinulla on sydämentahdistin tai metalliset implantit.