Upeat ripset

Ripsienpidennykset

Ripsien-
pidennykset

KAJO Kauneushuoneella Helsingissä tarjoamme upeita volyymiripsiä, hybridi ja klassisia ripsienpidennyksiä. Kokeneella ammattitaidollamme luomme juuri sinulle haluamasi tyylin – olipa se sitten näyttävä, tuuhea tai luonnollinen. Panostamme yksilölliseen palveluun ja tarkkaan toteutukseen, jotta saat ripset, joista unelmoit.

Kauniit ripsienpidennykset

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme upeita ripsienpidennyksiä, jotka tuovat silmillesi kauniin ja kestävän ulkomuodon. Ammattitaitoisesti toteutettuna ripsienpidennykset korostavat silmiesi kauneutta ja luovat näyttävän ilmeen.

Toteutamme ripsienpidennykset vuosien kokemuksella ja kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveet, jotta voimme luoda juuri sellaiset ripsienpidennykset, jotka haluat. 

Käytämme laadukkaita materiaaleja ja tekniikoita varmistaaksemme pitkäkestoisen lopputuloksen, joka täyttää asiakkaan odotukset. Valikoimastamme löydät volyymiripset, hybridiripset ja klassiset ripsienpidennykset, jotta voit valita juuri sinulle sopivan tyylin ja ilmeen. 

Valitse ripsienpidennystyyppi, joka sopii sinulle parhaiten ja anna meidän luoda juuri sellaiset ripset, joista olet aina haaveillut. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että ripsesi näyttävät upeilta ja kestävät pitkään.

Luonnolliset ripset

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset tarjoavat sinulle luonnollisen ilmeen ja lisää pituutta ripsiin. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, jotka kiinnitetään huolellisesti jokaiseen omaan ripseen. Tämä tarkka työskentely luo kauniin ja huolitellun ilmeen, jossa jokainen ripsesi saa täydellisen korostuksen.

Klassisilla ripsienpidennyksillä on mahdollista luoda erilaisia tyylejä, mutta niillä pääasiassa vaikutetaan ripsikuitujen pituuteen. Jos tavoitteenasi on saada selkeästi eroteltuja ripsiä tai lopputulos, joka muistuttaa ripsivärin tuomaa vaikutusta, suosittelemme klassisia ripsipidennyksiä. Tämä tekniikka korostaa jokaisen yksittäisen ripseen pituutta ja luo tarkan ja huolitellun ilmeen.

Klassiset ripsienpidennykset ovat ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat kauniin silmänrajausvaikutelman, joka näyttää luonnolliselta ja sulautuu saumattomasti omiin ripsiisi.

Näyttävät ripset

Volyymiripset

Volyymiripset ovat valinta, kun haluat näyttävät ja tuuheammat ripset. Volyymiripset toteutetaan viuhkottamistekniikalla, jossa useampi ohut volyymiripsikuitu kiinnitetään yksittäiseen omaan ripseen.

Volyymiripsissä käytetyt ripsikuidut ovat ohuempia, kuin klassisissa ripsienpidennyksissä käytettävät. Tämä mahdollistaa viuhkojen luomisen, jossa useampi ripsikuitu kiinnitetään yksittäiseen omaan ripseen. Volyymiripsien viuhkat levittyvät tasaisesti omille ripsille, luoden symmetrisen ja pehmeän lopputuloksen. Ripsistä tulee täyteläiset, mutta silti luonnollisen näköiset.

Volyymiripset tarjoavat upean ratkaisun, kun tavoitteenasi on lisätä ripsiesi tuuheutta tai saada yksilöllisesti räätälöity lopputulos. Ne eivät ainoastaan luo dramaattista vaikutelmaa, vaan ne ovat myös erinomainen valinta, jos sinulla on luonnostaan harvat ripset. Volyymiripsitekniikalla voidaan luoda hyvin luonnollisia ripsiä, jotka täydentävät ja korostavat silmiesi kauneutta.

Ammattitaitoinen tiimimme osaa luoda juuri haluamasi volyymitasot ja ulkonäön, jotta ripsesi ovat täydelliset ja täyttävät toiveesi.

Upeat ripsienpidennykset helsingissä

Edut ja hyödyt

Miksi ripsienpidennykset

Ripsien pidennyksillä saat monia hyötyjä ja etuja, riippumatta siitä, minkä ripsipidennystekniikan valitset.

Ripsienpidennykset ovat erittäin pitkäkestoisia ja ne tarjoavat nopean ja helpon tavan lisätä ripsien pituutta ja tuuheutta.

Ripsienpidennykset säästävät arvokasta aikaa meikkaamisessa ja heräät aamuisin kauniiden ja huoliteltujen ripsien kanssa, mikä helpottaa kiireisiä aamuja ja antaa sinulle enemmän aikaa muihin tärkeisiin asioihin.

Ripsienpidennyksillä saat upean ja huolitellun ulkonäön vaivattomasti ja voit nauttia kauniista ripsistä pitkään!

Kestävät

Ripsienpidennykset pysyvät hyvin paikoillaan ja kestävät useita viikkoja. Ne eivät varise tai liu’u pois vedestä, hikoilusta tai meikinpoistosta, joten voit nauttia kauniista ripsistäsi pitkään.

Mukavat

Ripsienpidennykset ovat kevyitä ja mukavia käyttää. Ne eivät aiheuta haittaa tai epämukavuutta silmille, ja voit suorittaa päivittäiset toimintasi normaalisti.

Huolitellut

Ripsienpidennykset tuovat huolitellun ilmeen kasvoillesi. Ne korostavat silmiäsi ja tekevät katseestasi kauniin ja valloittavan.

Täyteläiset

Ripsienpidennykset antavat välittömästi lisää pituutta ja täyteläisyyttä omille ripsillesi. Ne luovat vaikutelman runsaammista ja näyttävimmistä ripsistä.

Hinnasto

Tutustu tästä ripsipidennysten hinnastoon.

  • Ripsienpidennys volyymi 147€

    Valitsethan myös tämän siinä tapauksessa mikäli toiveissasi on Hybridi-ripset.

  • Klassiset ripsienpidennykset 137€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä ripsienpidennyksistä usein kysytään

Klassisten ripsienpidennysten asettaminen on yleensä nopeampaa, ja siihen varataan aikaa noin 1h 30min – 2h riippuen asiakkaan ripsien tuuheudesta. Volyymiripsien asettamiseen menee yleensä enintään 2 tuntia, mutta niihin varataan hieman enemmän aikaa, jotta voimme varmistaa laadukkaan ja halutun lopputuloksen.

Ripsienpidennykset tulisi pestä päivittäin. Suosittelemme välttämään vanulappujen käyttöä, sillä niistä saattaa irrota nukkaa, joka voi takertua ripsiin. Ripsienpidennysten taivuttamista ripsentaivuttimella tulisi myös välttää, sillä se voi vahingoittaa pidennyksiä.

Suosittelemme käyttämään ripsiharjaa ripsikamman sijasta, sillä se auttaa pitämään ripsesi siistinä ja eroteltuina. Lisäksi suosittelemme hoitamaan ripsiäsi vahvistavalla ja ravitsevalla ripsiseerumilla, joka edistää niiden terveyttä ja kasvua.

Ripsienpidennysten kanssa suosittelemme varaamaan ripsihuollon 2-4 viikon päähän pidennysten asentamisesta. On kuitenkin tärkeää huomata, että huoltoväli voi vaihdella yksilöllisesti riippuen omien ripsiesi kasvusta ja ylläpitoa tarvitsevasta kunnosta. Ammattilaisemme osaavat arvioida sopivan huoltovälin ja tarvittaessa antaa lisäohjeita ripsestesi parhaan mahdollisen kunnon säilyttämiseksi.

Volyymiripsienpidennykset eroavat klassisista pidennyksistä siinä, että niissä käytetään useista ohuista kuiduista koostuvaa viuhkaa yhden paksumman kuidun sijaan. Ammattiteknikkomme tekee nämä viuhkat käsin yksittäisistä kuiduista, mikä vaatii enemmän aikaa verrattuna klassisiin pidennyksiin. Tämän tarkkuustyön ansiosta volyymiripsienpidennykset luovat näyttävän ja runsaan lopputuloksen, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat entistä enemmän tuuheutta ja volyymia ripsiinsä.

Vältä voimakasta hankausta tai ripsien liiallista koskettelua. On tärkeää olla varovainen silmiä pyyhkiessäsi tai meikkiä poistaessasi, jotta vältät ripsien vahingoittumisen. Erityisesti saunomisen aikana suosittelemme välttämään kosketusta ripsien kanssa, sillä korkea lämpötila saa liimasidoksen joustavammaksi ja voi aiheuttaa ripsipidennysten irtoamista tai rapistumista. Huolellinen käsittely auttaa säilyttämään ripsienpidennykset pidempään.

Ripsihuollon aikana on mahdollista vaihtaa volyymiripsienpidennykset klassisiin ripsienpidennyksiin ja päinvastoin. Jos haluat siirtyä merkittävästi erilaiseen tyyliin, tämä vaatii useita ripsihuoltokertoja. Mikäli haluat välittömästi vaihtaa ripsienpidennysten tyyliä, vanhat ripsienpidennykset tulee ensin poistaa ja sen jälkeen uudet ripsienpidennykset voidaan asettaa haluamallasi tyylillä.