TUNNELMALLINEN KAUNEUSHOITOLA

MEISTÄ

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista kauneudenhoitoalan asiantuntijoista, olemme omistautuneita tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua. Meidän intohimomme kauneudenhoitoa kohtaan heijastuu jokaisessa tekemässämme työssä ja ammattitaitomme takaa laadukkaan ja tyylikkään lopputuloksen.

MEISTÄ

KAJO Kauneushuone

Kajo Kauneushuone perustettiin vuonna 2019 Minnan toimesta. Hänellä oli vahva visio uudenlaisesta kauneushoitolasta, joka huomioi ympäristön ja tarjoaa ammattilaisille viihtyisän ja mukavan työpaikan. Minnan kova motivaatio ajoi häntä toteuttamaan unelmansa ja luomaan hoitolan, joka erottuu muista kauneushoitoloista.

Minna oli erityisen motivoitunut luomaan kauneushoitolan, joka tarjoaisi asiakkaille helpon ja vaivattoman tavan nauttia kauneudenhoidosta ja rentoutua arjen kiireiden keskellä. Hänen pitkäjänteinen työnsä on tuottanut tulosta, ja tänä päivänä KAJO Kauneushuone jatkaa kehittymistään ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen yhä parempia kokemuksia.

Ympäristö

KAJO Kauneushuoneen toiminnassa ympäristön huomioiminen on keskeisellä sijalla. Meillä hoitotuotteiden valinnassa suosimme ekologisia ja kotimaisia vaihtoehtoja, jotta voimme toimia vastuullisesti ja kestävästi. 

Haluamme toimia vastuullisena ja ekologisena toimijana kaikilla toimintamme osa-alueilla. Tavoitteenamme on olla edelläkävijöitä vastuullisuuden ja ekologisuuden edistämisessä kauneudenhoitoalalla.

VIIHTYVYYS

Asiakkaan hyvinvointi on Kajossa ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi ammattitaitoista hoitoa, myös viihtyisän ja rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja nauttia hoitokokemuksesta täysin siemauksin.

Hoitolassamme on kolme tunnelmallista hoitohuonetta, mikäli haluatte tulla hemmotteluun samanaikaisesti pienellä porukalla, otathan yhteyttä info@kajokauneushuone.fi niin järjestämme teille mukavan hoitohetken tiloissamme.

HENKILÖSTÖ

Meille henkilöstömme ammattitaito on ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme jatkuvasti kehittämään heidän osaamistaan ja tarjoamaan heille mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Tämä on tärkeä osa toimintaamme, jotta voimme taata asiakkaillemme entistä parempia ja laadukkaampia hoitoja.

Henkilöstön viihtyvyys on erittäin tärkeää. Haluamme luoda heille työympäristön, jossa he voivat nauttia työstään ja tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Tämä heijastuu positiivisesti myös asiakaskokemukseen ja yleiseen ilmapiiriin hoitolassamme.

IHANA TIIMIMME

Taitavat tekijät menestyksemme takana

Tutustu lähemmin ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kauneushoitolassamme

Minna

Kosmetologi (SKY, Cidesco), Ripsiteknikko

Moi! Mun erikoisuuksiani on ehdottomasti ripsienpidennykset kymmenen vuoden kokemuksella. Tämän lisäksi olen asiantuntija haasteellisen akneihon hoidossa. Parasta tässä työssä on ehdottomasti kaikki ihanat kohtaamiset. Oon vilpittömästi iloinen tavatessani uusia ja vanhoja tuttuja päivittäin!

Pirkko

Kosmetologi (SKY), Ripsiteknikko

Moikkis! Mä olen Pirkko, tuttavallisemmin “Pike”. Sen lisäksi että mun käsissäni rentoudut elämyshoidoissa, taidan minkä tahansa alueen sokeroinnit käden käänteessä. Ripsienpidennyksistä mulla on myös vuosien kokemus, niiden parissa vierähtääkin työpäivä jos toinenkin. Nähdään Kajolla!

Juhlameikit lauralta

Laura

Kosmetologi, Meikkitaiteilija, Lähihoitaja

Heippa! Löydät mut usein loihtimassa meikkejä meikkipisteeltä. Sen lisäksi mun erikoisuus on hellävaraisesti toteutettu ripsien kestotaivutus ja tehokkaat Exuviance-kasvohoidot. Tervetuloa Kajoon!

Kosmetegoli Helsinki

Reetta

Ripsiteknikko, Kosmetologi

Hei! Työskentelen Kajossa ripsiteknikkona ja kulmakarvojen parissa. Mun vahvuus on ehdottomasti näyttävät ripsienpidennykset vaikka taionkin myös luonnolliset klassiset ripset kädenkäänteessä. Näkemisiin!
Tanja esteettiset hoidot

Tanja

Sairaanhoitaja, Kosmetologi

Moi! Olen Tanja, esteettinen sairaanhoitaja. Hoitovalikoimiini kuuluu täyteainehoidot, mesolangat ja erilaiset ihoa elvyttävät pistoshoidot. Arvoihini työssä kuuluu vahvasti yksilöllisyys, laatu, turvallisuus sekä aseptiikka. Tanja vierailee Kajossa säännöllisesti pistospäivien merkeissä, ilmoitamme ajankohdista aktiivisesti!

Pigmentoinnit Helsinki Veronica

veronica

Pigmentointiartisti, Kosmetologi

Moikka! Olen Veronica ja palveluihini kuuluu erikoiskasvohoidot sekä kestopigmentoinnit 5 vuoden kokemuksella. Minulle tärkeää on palvella asiakasta rempseällä mielellä ja luoda miellyttävä kokemus hyvän palvelun ja ammattitaidon kautta. Olen tarkka ja huolellinen sekä työskentelyssäni että suunnittelussa. Nähdään Kajossa!