TUNNELMALLINEN KAUNEUSHOITOLAMME

MEISTÄ

Lämminhenkisen hoitolamme henkilökunta koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista kauneudenhoitoalan asiantuntijoista. Olemme omistautuneita tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua. Intohimomme kauneudenhoitoa kohtaan heijastuu jokaisessa tekemässämme työssä ja ammattitaitomme takaa laadukkaan ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen.

Meidän kauneushoitolamme on enemmän kuin paikka, se on tunnelma, joka kietoutuu ympärillesi heti astuessasi sisään.

TARINAMME

KAJO Kauneushuone

Keväällä 2019 Minna loi kauneuden keitaan, Kajo Kauneushuoneen, joka ei ole vain kauneushoitola, vaan elämys, joka syntyi vahvasta visiosta luoda uudenlainen kauneudenhoitoalan konsepti. Hän halusi luoda jotain ainutlaatuista, hoitolan, joka kunnioittaa ympäristöä ja tarjoaa ammattilaisille paikan, jossa he voivat kukoistaa.

Intohimo ja motivaatio toivat hänet unelmiensa äärelle, ja tuloksena on hoitola, joka erottuu joukosta. Hänen visiossaan yhdistyvät kauneudenhoito ja ympäristötietoisuus, luoden paikan, jossa jokainen yksityiskohta kertoo tarinaa omistautumisesta ja laadusta.

Kajo Kauneushuone on paikka, jossa jokainen voi huoletta levähtää ammattilaisten käsiin ja unohtaa hetkeksi arjen kiireet. Pitkäjänteinen työ on tuottanut hedelmää, ja tänä päivänä kauneushuoneemme jatkaa kehittymistään. Kajossa emme tyydy saavutettuun, vaan pyrimme tarjoamaan aina parempia kokemuksia.

VISIO

Olemme sitoutuneita jatkamaan kehitystämme, tuomalla valikoimaamme uusia innovaatioita ja palveluita, jotka vastaavat kaikkien asiakkaidemme tarpeisiin.

Visiomme on olla paikka, missä jokainen kohtaaminen henkilökuntamme kanssa on enemmän kuin vain palvelu – se on hetki, joka jättää jäljen sydämeen ja luo merkityksellisiä kohtaamisia kauneuden parissa.

Kajo Kauneushuone pyrkii olemaan paikka, missä kauneus ei ole vain ulkoinen piirre, vaan se on kokemus, joka syntyy jokaisesta ainutlaatuisesta kohtaamisesta.

MISSIO

Missiomme on olla kauneuden ja hyvinvoinnin lähettiläs, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia kauneushoitoja ja unohtumattomia elämyksiä. Meidän tehtävämme on luoda turvallinen ja viihtyisä tila, missä te arvokkaat asiakkaamme voitte hengähtää arjen kiireiltä ja antautua kauneuden maailmaan.

Missiomme ytimessä on tarjota asiakkaillemme helppo ja vaivaton tapa nauttia kauneudesta. Haluamme olla teidän luottokumppaninne kaikissa kauneudenhoitoon liittyvissä tarpeissa ja auttaa teitä tuntemaan olonne kauniiksi ja itsevarmaksi.

Yhteenvetona missiomme on luoda paikka, missä kauneus, hyvinvointi ja vastuullisuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka jättää positiivisen vaikutuksen asiakkaidemme sydämiin ja ympäröivään maailmaan.

arvomme

viihtyvyys

Asiakkaan hyvinvointi on Kajossa ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi ammattitaitoista hoitoa, myös viihtyisän ja rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja nauttia hoitokokemuksesta täysin siemauksin.

ympäristö

Kajo Kauneushuone pyrkii olemaan vastuullinen toimija yhteiskunnassa ja ympäristössä. Sitoudumme kestävään kauneudenhoitoon ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin varmistaaksemme, että jälkemme maailmassa on mahdollisimman positiivinen.

kokonaisvaltaisuus

Me uskomme, että kauneus ja hyvinvointi eivät rajoitu vain ulkoiseen olemukseen, vaan ne kumpuavat kokonaisvaltaisesta tasapainosta kehon, mielen ja sielun välillä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme enemmän kuin pelkkiä kauneushoitoja – haluamme luoda tilan, missä he voivat kokea täyden hyvinvoinnin tunteen. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita, jotka huomioivat sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin. Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja räätälöimme palvelumme heidän tarpeidensa mukaan.

HENKILÖSTÖ

Meille henkilöstömme ammattitaito on ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja etsimään mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Tämä on tärkeä osa toimintaamme, jotta voimme taata asiakkaillemme entistä parempia ja laadukkaampia hoitoja.

Henkilöstömme viihtyvyys on myös tärkeä osa toimintaamme, tämä heijastuu positiivisesti myös asiakaskokemukseen ja yleiseen ilmapiiriin hoitolassamme.

IHANA TIIMIMME

Taitavat tekijät menestyksemme takana

Tutustu lähemmin ammattitaitoiseen henkilökuntaan kauneushoitolassamme

Minna

Kosmetologi, Ripsiteknikko

Moi! Mun erikoisuuksiani on ehdottomasti ripsienpidennykset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tämän lisäksi olen asiantuntija haasteellisen akneihon hoidossa, sekä pidän erityisesti mikroneulaus-hoitosarjoista! Parasta tässä työssä on ehdottomasti kaikki ihanat kohtaamiset. Oon vilpittömästi iloinen tavatessani uusia ja vanhoja tuttuja päivittäin!

Pirkko

Kosmetologi, Ripsiteknikko

Moikkis! Mä olen Pirkko, tuttavallisemmin “Pike”. Sen lisäksi että mun käsissäni rentoudut elämyshoidoissa, tehokkaissa Exuviance-kasvohoidoissa, taidan minkä tahansa alueen sokeroinnit käden käänteessä. Ripsienpidennyksistä mulla on myös vuosien kokemus, niiden parissa vierähtääkin työpäivä jos toinenkin. Nähdään Kajolla!

Juhlameikit lauralta

Laura

Kosmetologi, Meikkitaiteilija, Lähihoitaja

Heippa! Löydät mut usein loihtimassa meikkejä meikkipisteeltä ja toteutan vuosien kokemuksella meikit morsiamille häihin. Jollen oo ripsienpidennyksiä tai taivutuksia tekemässä niin suihkimassa kauniita rusketuksia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tervetuloa meille Kajoon!

Kosmetegoli Helsinki

Reetta

Ripsiteknikko, Kosmetologi

Hei! Työskentelen Kajossa ripsiteknikkona ja kulmakarvojen parissa. Mun vahvuus on ehdottomasti näyttävät ripsienpidennykset vaikka taionkin myös luonnolliset klassiset ripset kädenkäänteessä. Näkemisiin!
Tanja esteettiset hoidot

Tanja

Sairaanhoitaja, Kosmetologi

Moi! Olen Tanja, esteettinen sairaanhoitaja. Hoitovalikoimiini kuuluu täyteainehoidot, mesolangat ja erilaiset ihoa elvyttävät pistoshoidot. Arvoihini työssä kuuluu vahvasti yksilöllisyys, laatu, turvallisuus sekä aseptiikka. Tanja vierailee Kajossa säännöllisesti pistospäivien merkeissä, ilmoitamme ajankohdista aktiivisesti!

Pigmentoinnit Helsinki Veronica

veronica

Pigmentointiartisti, Kosmetologi

Moikka! Olen Veronica ja palveluihini kuuluu erikoiskasvohoidot sekä kestopigmentoinnit yli 5 vuoden kokemuksella. Minulle tärkeää on palvella asiakasta rempseällä mielellä ja luoda miellyttävä kokemus hyvän palvelun ja ammattitaidon kautta. Olen tarkka ja huolellinen sekä työskentelyssäni että suunnittelussa. Nähdään Kajossa!