Meikkipalvelut

JUHLA- ja häämeikit

KAJO Kauneushuone on luotettava valinta, kun haluat täydellisen päivä-, juhla- tai häämeikin. Meikkauspalvelumme toteutetaan ammattitaidolla ja intohimolla, jotta voimme luoda sinulle täsmälleen haluamasi ilmeen, joka tuo kasvojesi parhaat piirteet esiin ja saavat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi.

Varaa aika KAJO Kauneushuoneen meikkipalveluihin ja anna meidän hoitaa kauneutesi ammattitaidolla ja lämmöllä.

Meikkipalvelut

Ammattimeikkaajamme ovat koulutettuja ja taitavia ammattilaisia, jotka ymmärtävät ottaa huomioon eri tilanteihin tulevan meikin. He ottavat huomioon myös kasvonpiirteesi, ihon sävyn, pukeutumisesi ja omat toiveesi, jotta voimme luoda sinulle meikin, joka korostaa parhaita puoliasi ja tekee sinusta hehkuvan ja itsevarman.

Olipa kyseessä luonnollinen päivämeikki, näyttävä juhlameikki tai täydellinen häämeikki, meidän ammattilaisemme osaavat toteuttaa sen juuri sinun tyyliisi sopivaksi. Käytämme laadukkaita ja kestäviä meikkituotteita, jotta meikki säilyy virheettömänä ja kauniina koko päivän tai illan ajan.

Häämeikki

Häämeikki

Häämeikki sisältää virkistävät silmänympärysnaamiot, meikkipohjan, silmä- ja huulimeikin toiveidesi mukaisesti ja ripsitupsut halutessasi.

Juhlameikki

Juhlameikki

Juhlameikillä säteilet juhlissa, Sisältää virkistävät silmänympärysnaamiot, meikkipohjan, silmä- ja huulimeikin toiveidesi mukaisesti.

Päivämeikki

Päivämeikki

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki. Sisältää kevyen pohjameikin, huulimeikin, kevyen silmämeikin kuten rajauksen ja ripsivärin toiveidesi mukaan.

Häämeikki

Tarjoamme räätälöityä häämeikkiä, joka toteutetaan täysin toiveidesi mukaan. Ymmärrämme, että hääpäiväsi on ainutlaatuinen ja haluamme varmistaa, että näytät ja tunnet olosi upealta tärkeänä päivänäsi.

Häämeikki-palveluumme sisältyy myös koemeikki, jonka suosittelemme tehtäväksi 1-2 kuukautta ennen hääpäivääsi. Koemeikki antaa meille mahdollisuuden kokeilla erilaisia meikkityylejä ja varmistaa, että löydämme juuri sinulle täydellisen häämeikin. Tämä on tärkeä vaihe, jossa voimme keskustella toiveistasi, kokeilla eri sävyjä ja tekniikoita sekä tehdä tarvittavia säätöjä, jotta lopullinen häämeikkisi on täydellinen.

Häämeikkipalvelumme ammattilaiset ovat koulutettuja ja kokeneita meikkaajia, jotka osaavat luoda erilaisia ilmeitä ja tyylejä. He paneutuvat yksityiskohtiin ja työskentelevät huolellisesti varmistaakseen, että häämeikkisi kestää koko päivän tai illan ajan ja näyttää upealta niin livenä kuin valokuvissa.

Varmista onnistunut häämeikki jättämällä se ammattilaistemme käsiin ja anna meidän tehdä sinusta kaunein versio itsestäsi hääpäivänäsi. Varaa aika koemeikkiin ja häämeikkiin hoitolaamme ja anna meidän luoda unelmiesi häämeikki juuri sinulle.

NÄYTÄ UPEALTA HÄÄPÄIVÄNÄSI

Suosittelemme varaamaan ajan häämeikkiin hyvissä ajoin ottamalla meihin yhteyttä. Näin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja valmistautua etukäteen varmistaaksemme, että häämeikkisi toteutetaan täydellisesti.

Hinta: 184€

SÄTEILEVÄNÄ JUHLIIN

Juhlameikki sisältää virkistävät silmänympärysnaamiot, meikkipohjan, silmä- ja huulimeikin toiveidesi mukaisesti. Oma ripsiväri on suositeltavaa ottaa mukaan. Ripsitupsut tulevat lisäpalveluna. Tulethan meikkiin puhtailla kasvoilla!

Hinta: 92€

Juhlameikki

Valmistaudu säteilemään juhlissa! Tarjoamme sinulle meikkipalvelun, joka saa sinut näyttämään upealta ja hehkuvalta. Meikkipalveluumme sisältyy virkistävät silmänympärysnaamiot, täydellinen meikkipohja sekä silmä- ja huulimeikki, jotka toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Suosittelemme tuomaan oman ripsivärin, jotta voimme käyttää juuri sinulle sopivaa tuotetta.

Jos haluat lisävolyymia ripsiisi, voit valita ripsitupsut lisäpalveluna. Ne antavat silmämeikillesi vieläkin näyttävämmän ilmeen. Tärkeä huomioitava asia on, että tulethan meikkiin puhtailla kasvoilla, jotta voimme luoda sinulle täydellisen meikin ja saada sen kestämään koko juhlan ajan.

Luota meidän ammattitaitoiseen tiimiimme ja anna meidän hoitaa juhlameikkisi. Käytämme laadukkaita tuotteita ja kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan varmistaaksemme, että näytät upealta ja tuntuu itsevarmalta tilaisuuden jokaisessa hetkessä.

Varaa aika meikkiin ja valmistaudu säteilemään juhlissa omalla ainutlaatuisella meikilläsi.

Päivämeikki

Valmistaudu loistamaan tärkeissä tapaamisissa kevyellä, raikkaalla ja heleällä päivämeikillä. Päivämeikkimme on suunniteltu kevyemmäksi kuin juhlameikki, luoden luonnollisen ja raikkaan ilmeen.

Päivämeikkiimme sisältyy kevyt pohjameikki, joka tasoittaa ihon sävyä ja antaa luonnollisen hehkun. Huulimeikki toteutetaan toiveidesi mukaisesti, olipa se sitten kevyt huulikiilto tai luonnollinen huulipuna. Silmämeikissä korostamme katsettasi kevyillä silmärajauksilla ja ripsivärillä. Suosittelemme tuomaan oman ripsivärin, jotta voimme käyttää juuri sinulle sopivaa tuotetta.

Tärkeää on, että tulet päivämeikkiin puhtailla kasvoilla, jotta voimme luoda kevyen ja luonnollisen päivämeikin, joka korostaa kauneuttasi. Meidän ammattitaitoinen tiimimme käyttää laadukkaita tuotteita ja huolehtii siitä, että päivämeikkisi kestää pitkään ja saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi tärkeissä tilaisuuksissa.

Varaa aika ja anna meidän luoda sinulle kevyt ja heleä päivämeikki, joka korostaa luonnollista kauneuttasi ja saa sinut loistamaan.

Loista tärkeissä hetkissä

Päivämeikki vie noin 60 minuuttia, ja meikkauksen aikana ammattilaisemme antavat sinulle halutessasi vinkkejä ja neuvoja omaan meikkaukseen ja ihon hoitoon.

Hinta: 67€