Siloita rypyt ja juonteet

Täyteainehoidot

KAJO Kauneushuoneella ammattitaitoinen sairaanhoitaja tekee täyteainehoitoja, jotka häivyttävät ryppyjä, juonteita ja korostavat kasvojen piirteitä. Täyteainehoidot vähentävät ikääntymisen merkkejä ja antavat iholle kosteutta. Voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen tuloksen, sillä sairaanhoitajamme on kokenut ammattilainen, jolla on vuosien kokemus täyteainehoitojen toteuttamisesta.

Täyteainehoito Helsingissä

KAJO Kauneushuone tarjoaa laajan valikoiman täyteainehoitoja, jotka auttavat tasoittamaan ihoa, häivyttämään ryppyjä ja muokkaamaan kasvojen piirteitä. Täyteainehoidolla saadaan aikaan syväkosteutus, joka vaikuttaa ihoon sisältäpäin, jättäen sen hehkuvaksi ja nuorekkaaksi.

Täyteaineiden vaikuttavana aineena käytetään hyaluronihappo, joka on luonnollinen sokerimolekyyli ja osa ihon omaa rakennetta. Ikääntyessämme elimistön kyky tuottaa hyaluronihappoa vähenee, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja veltostumiseen. Täyteainehoidon avulla voidaan lisätä ihon täyteläisyyttä, sillä hyaluronihappo kykenee sitomaan tehokkaasti kosteutta. Täyteaineet hajoavat ajan myötä luonnollisesti elimistössä, joten hoidolla ei ole pysyvää vaikutusta.

Täyteainehoidon kesto vaihtelee yleensä noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen useista tekijöistä, kuten käytetystä täyteainevalmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta ja elintavoista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa arvioida asiakkaan tilanteen ja suositella sopivaa täyteainehoitoa.

Mitä täyteaineilla voidaan hoitaa?

Tutustu tästä mitä täyteainehoidolla voidaan hoitaa;

Täyteainehoidon eteneminen

Ennen täyteainehoitoa esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja pitää kanssasi konsultaation joko erillisenä tapaamisena ennen hoitoa tai täyteainehoidon yhteydessä. Konsultaatiossa keskustellaan toiveistasi ja tarpeistasi täyteainehoitoon ja samalla sairaanhoitaja arvioi terveydentilaasi.

Ennen täyteainehoidon aloittamista sairaanhoitaja käy kanssasi läpi esitietolomakkeen, joka auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset esteet, allergiat ja reaktiot sekä hoitoon liittyvät riskit. Ennen hoitoa otetaan kuva hoidettavasta alueesta.

Täyteainehoidon alussa iho puhdistetaan erittäin huolellisesti ja tarvittaessa puudutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Täyteaine ruiskutetaan pieninä määrinä ihoon erittäin ohuen neulan tai kanyylin avulla. Tämän jälkeen täyteaine tasoitetaan kevyesti sormilla painelemalla.

Toimenpiteen jälkeen saat yksityiskohtaiset ohjeet jälkihoidosta. Täyteainehoidon jälkeen on tavallista kokea lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, kipua ja kutinaa hoitoalueella. Nämä oireet yleensä häviävät nopeasti.

Mitä täyteainehoidosta tulisi tietää?

Tutustu tästä miten tulisi valmistautua täyteainehoitoon ja mitä siitä olisi hyvä tietää.

On suositeltavaa välttää tulehduskipulääkkeiden, kuten asetyylisalisyylihapon tai ibuprofeiinin (esim. Aspirin, Disperin, Burana), omega-3-/kalaöljyvalmisteiden, E-vitamiinin ja osan luontaistuotteiden käyttöä 1-2 viikkoa ennen täyteainehoitoa ja välittömästi hoidon jälkeen. Näiden valmisteiden käyttö voi lisätä mustelmien tai verenvuodon riskiä pistoskohdassa.

Täyteaine vaihtoehdot

täyteaine­valmisteet

KAJO Kauneushuoneella käytämme ainoastaan korkealaatuisia täyteainevalmisteita, jotka ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja turvallisuudestaan. Panostamme asiakkaidemme hyvinvointiin ja siksi valitsemme huolella käytettävät täyteaineet. Voit tutustua tarkemmin käyttämiimme täyteaineisiin saadaksesi lisätietoa niiden koostumuksesta, vaikutuksesta ja kestosta.

Juvederm Ultra Smile

Juvederm Ultra Smile on huippuluokan täyteaine, joka on suunniteltu erityisesti huulten täyteläisyyden parantamiseen. Täyteaine sisältää bioyhteensopivaa hyaluronihappoa, joka on turvallinen ja tehokas injektoitava täyteaine. Sen geelimäinen koostumus mahdollistaa välittömän tuloksen, jolloin huulet saavat kauniin täyteläisen ilmeen. Lisäksi täyteaineen sisältämä lidokaiinipuudute takaa mukavan ja kivuttoman hoitokokemuksen. Juvederm Ultra Smile -täyteaineen vaikutus voi kestää jopa 12 kuukautta, mikä tarkoittaa pitkäaikaista huulten kaunistusta ja täyteläisyyttä.

Aliaxin

Aliaxin on sveitsiläinen IBSA:n valmistama täyteaine, jonka ominaisuuksia ovat tehokas kudosintegraatio, molekyylipainoltaan erilaisten ultrapuhtaiden hyaluronihappojen yhteisvaikutus ja hyvä koheesio. Nämä täyteaineen ominaisuudet mahdollistavat säilyttämään kasvojen luonnollisen ilmeen samalla korostaen haluttuja piirteitä. 

Aliaxin-sarja koostuu erityyppisiin hoitoihin tarkoitetuista erikoisvalmisteista, mikä mahdollistaa hoitojen räätälöimisen kunkin potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja siten parhaiden mahdollisten hoitotulosten saavuttamisen.

Revolax

REVOLAX täyteaineet ovat valmistettu korkealaatuisesta hyaluronihaposta, joka on bioyhteensopiva ja antaa välittömän vaikutuksen. Ne tarjoavat pitkäkestoisia tuloksia, joissa yhdistyvät luonnollinen ilme ja kauneus. Fine on erityisesti suunniteltu tarjoamaan tarkkaa ja luonnollista täyteläisyyttä herkille alueille ja n täydellinen valinta hienovaraisten juonteiden ja ryppyjen häivyttämiseen. Deep on tehokas täyteaine syvien juonteiden ja rypytysten korjaamiseen ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi nenä- ja suunpiirteiden muokkaamiseen. Sub-Q on vahvempi täyteaine, joka tarjoaa huomattavaa volyymia ja muotoa kasvoille, ja se sopii erityisesti poskien ja leuan alueen täyteläisyyden lisäämiseen.

Fillmed

Fillmed Artfiller -täyteaineet ovat erittäin suosittuja ja luotettavia vaihtoehtoja täyteainehoidoissa. Fine Lines on kevyempi täyteaine, joka sopii erityisesti hienovaraisten juonteiden ja huulten kevyeen kosteutukseen ja muotoiluun. Lips on suunniteltu erityisesti huulten muotoiluun, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin kasvojen alueisiin, kuten leukaan. Lips Soft on kevyt ja kosteuttava täyteaine, joka soveltuu kevyisiin huulten muotoiluihin tai hienovaraisten juonteiden täyttämiseen. Volume korostaa kasvojen rakenteita ja soveltuu erinomaisesti poskien tai leukalinjan muotoiluun. Universal on monipuolinen täyteaine, jota voidaan käyttää laajasti kasvojen alueella, erityisesti keskisyviin juonteisiin ja huulten alueelle.

Hinnasto

Tutustu tästä täyteainehoitojen hinnastoon.

  • Täyteainehoito Revolax 310€
  • Täyteainehoito Aliaxin 350€
  • Täyteainehoito Juvederm Ultra Smile 290€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä täyteainehoidosta usein kysytään

Täyteainehoidon aikana koettu kipu vaihtelee yksilöllisesti ja riippuu hoidettavasta alueesta ja käytetystä täyteainevalmisteesta. Huulten alueella hoito saattaa olla kivuliaampaa, koska siinä sijaitsee paljon hermopäätteitä. Sen sijaan muut hoidettavat alueet ovat yleensä lähes kivuttomia. Kivunlievitykseen voidaan käyttää puudutusta, ja jotkut täyteainevalmisteet sisältävät jo itsessään puuduteainetta.

Täyteainehoidon jälkeiset tulokset ovat havaittavissa välittömästi, mutta lopullisen lopputuloksen arvioimiseen kannattaa varata noin kaksi viikkoa aikaa. Tänä aikana hoidettu alue ehtii täysin toipua toimenpiteestä ja mahdollinen turvotus häviää.


Täyteainehoidon vaikutus säilyy yleensä noin 6-12 kuukautta, riippuen hoidetusta alueesta ja käytetystä täyteaineesta. Huulten täyteainehoidon tulokset saattavat kestää hieman lyhyemmän ajan. Täyteainehoitojen tuloksia voidaan ylläpitää ja tehostaa tarvittaessa uusintahoidoilla, jotka suositellaan tehtäväksi 3-24 kuukauden välein. Näin varmistetaan halutun ulkonäön säilyminen ja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen.

Täyteainehoitoja ei suositella henkilöille, joilla on seuraavat vasta-aiheet: taipumus verenvuotoon, aktiivinen ihosairaus tai tulehdus hoidettavalla alueella, taipumus hypertrofiseen arvenmuodostukseen, autoimmuunisairaus sekä sydämen impulssinjohtumishäiriöt. Lisäksi täyteainehoitoja ei voida suorittaa, jos asiakas kärsii flunssasta tai muusta akuutista hengitystieinfektiosta. Hoitoa ei suositella myöskään antibioottikuurin aikana. On tärkeää ottaa huomioon nämä vasta-aiheet varmistaakseen turvallisen ja tehokkaan hoidon toteutumisen.