Syväpuhdistusta ihollesi

mekaaninen ihonpuhdistus

Tarjoamme tehokasta mekaanista ihonpuhdistusta selälle ja kasvoille. Mekaaninen ihonpuhdistus poistaa tehokkaasti iholta mustapäät, finnit ja muut epäpuhtaudet, jättäen ihon ihanan kirkkaaksi. Mekaaninen ihonpuhdistus on luotettava ja tehokas tapa avata tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa niihin kertyneet epäpuhtaudet.

Mekaaninen ihonpuhdistus

KAJO Kauneushuoneella mekaaninen ihonpuhdistus toteutetaan pitkän kokemuksen ja ammattitaidon kautta.

Panostamme laadukkaaseen hoitoon ja käytämme tehokkaita menetelmiä poistaaksemme epäpuhtaudet ja tukkeutuneet ihohuokoset huolellisesti, jotta voit nauttia puhtaasta ja säteilevästä ihosta.

Mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen ihosi tuntuu virkistyneeltä, puhtaalta ja heleältä. Haluamme varmistaa, että voit nauttia hoidon tuloksista pitkään, joten annamme sinulle arvokkaita vinkkejä ja neuvontaa kotihoitoon. Näin voit ylläpitää ihosi hyvinvointia ja säilyttää raikkaan lopputuloksen pidempään.

Varaa aika KAJO Kauneushuoneelle mekaaniseen ihonpuhdistukseen, ja anna ammattilaistemme huolehtia ihostasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kasvojen mekaaninen ihonpuhdistus

Kasvojen mekaaninen ihonpuhdistushoito on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka sisältää monipuolisen sarjan vaiheita. Hoito alkaa perusteellisella alkupuhdistuksella ja ihoanalyysillä, jonka avulla räätälöimme hoitokokemuksen juuri sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Seuraavaksi iholle tehdään kuorinta ja höyrytys, jotka valmistavat ihon mekaanista puhdistusta varten.

Mekaaninen puhdistus poistaa tukkeutuneet ihohuokoset, mustapäät ja epäpuhtaudet huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Hoidon jälkeen ihollesi levitetään rauhoittava naamio ja loppuvoiteet, jotka täydentävät hoidon vaikutukset. Lisäksi saat ohjeita kotihoitoon, jotta voit ylläpitää puhtaan ja terveen ihon tuloksia pitkäkestoisesti.

Hoitotuotteina käytämme korkealaatuista Unna Nordic-tuotesarjaa, joka on suunniteltu tukemaan ihon hyvinvointia ja luomaan kauniin hehkun.

KASVOJEN PUHDISTUKSEEN

Mekaaninen ihonpuhdistus on tehokas tapa avata kasvojen tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa iholta epäpuhtaudet, kuten mustapäät ja näpyt. Hoito jättää ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja heleäksi.

KAJO Kauneushuoneella on vuosien kokemus ja vankka ammattitaito kasvojen mekaanisessa ihonpuhdistuksessa. Panostamme siihen, että lopputulos on asiakkaalle täysin tyydyttävä.

Hinta: 90€

SELÄN PUHDISTUKSEEN

Mekaaninen ihonpuhdistus selälle on tehokas tapa poistaa epäpuhtaudet, kuten mustapäät ja näpyt, kattavasti koko selän alueelta. Hoidolla pyrimme saavuttamaan puhtaan ja raikkaan ihon tuloksen, joka tekee selästäsi säteilevän ja virheettömän.

Varaa aika KAJO Kauneushuoneelle selän mekaaniseen ihonpuhdistukseen ja anna meille mahdollisuus huolehtia selästäsi ammattitaidolla.

Hinta: 89€

Selän mekaaninen ihonpuhdistus

Selän mekaaninen ihonpuhdistushoito tarjoaa kokonaisvaltaisen ja tehokkaan puhdistusratkaisun selän iholle. Hoito alkaa perusteellisella alkupuhdistuksella, joka valmistelee ihon seuraavia vaiheita varten. Tämän jälkeen iholle tehdään kuorinta, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja edistää ihon uudistumista. Seuraava vaihe on ihon pehmitys, jossa ihoa höyrytetään tarkoituksena avata ihohuokoset ja valmistaa iho mekaanista puhdistusta varten. Puhdistamme ihon mekaanisesti mahdollisimman hellävaraisesti.

Hoidon jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio, joka auttaa rauhoittamaan ihoa ja palauttamaan sen tasapainon. Loppuvoiteet viimeistelevät hoidon ja tarjoavat ihollesi tarvittavaa kosteutusta ja ravitsemusta. Lisäksi saat ohjeita kotihoitoon, jotta voit ylläpitää puhdasta ja terveenä hehkuvaa ihoa myös hoidon jälkeen. 

Käytämme hoidossa laadukasta Unna Nordic -tuotesarjaa, joka on suunniteltu tukemaan ihon hyvinvointia ja tarjoamaan tehokkaita hoitotuloksia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä mekaanisesta ihonpuhdistuksesta usein kysytään

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iholta poistetaan epäpuhtauksia, kuten mustapäitä ja finnejä komedoraudan avulla. Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa kosmetologi siis tyhjentää ihohuokosia tukkeumista.

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa käynti on hyvin yksilöllistä. Siihen vaikuttavat ihotyyppi, rasvoittuuko iho helposti ja vuodenaika. Ihonpuhdistukseen olisi hyvä tulla jo ennenkuin epäpuhtauksia tulee iholle liialti, tällöin iho-ongelmia voidaan ennaltaehkäistä.

Suosittelemme välttämään kuntosalia, liikuntaa ja voimakasta hikoilua mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme pitivät?

Mulla oli niin rento ja turvallinen olo! Minna oli todella mukava ja taitava. Mun iho ei ole koskaan ollut niin täydellisessä kunnossa kuin nyt
Sini
Mekaaninen ihonpuhdistus
Aivan ihana ja lämmin palvelu! Voi olla todella tyytyväinen hoidon toteutukseen ja lopputulokseen.
Lidia
Mekaaninen ihonpuhdistus