Silmien kestorajaus

Eyeliner kestopigmentointi

Eyeliner-kestopigmentoinnilla, eli silmien kestorajauksella, voit saavuttaa upeat ja pitkäkestoiset silmienrajaukset, jotka tuovat katseeseen syvyyttä ja intensiivisyyttä. Tämä kestävä pigmentointitekniikka mahdollistaa tarkan ja tyylikkään rajauksen silmiin, joka säilyy virheettömänä päivästä toiseen.

Silmien kestorajaus

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme laadukasta eyeliner-kestopigmentointia, joka takaa erittäin pitkäkestoiset ja tarkat silmänrajaukset.

Eyeliner-kestopigmentointi tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden saada kestävät ja tarkasti muotoillut rajaukset, jotka korostavat silmiesi kauneutta ja tuovat katseeseesi intensiteettiä.

Silmien kestorajaus on erinomainen valinta niille, jotka haluavat säästää aikaa meikkaamisessa ja saada kauniit rajaukset vaivattomasti.

Olipa kyse sitten hienovaraisesta korostuksesta tai dramaattisemmasta tyylistä, meiltä löydät ammattitaitoisen asiantuntijan, joka toteuttaa juuri sinulle sopivan silmien kestorajauksen.

Eyeliner kestopigmentointi hoidon kulku

Eyeliner kestopigmen­toinnin kulku

Eyeliner-kestopigmentointiin varataan aikaa noin 1 tunti ja 30 minuuttia, sisältäen valmistelun ja suunnittelun. Ensimmäisenä vaiheena suunnittelemme yhdessä haluamasi eyeliner-mallin, joka sopii parhaiten sinun kasvonpiirteisiisi ja toiveisiisi.

Eyeliner-kestopigmentoinnissa ei tarvita esipiirrosta iholle, vaan iholle piirretään suoraan pigmentointineulalla. Tämä mahdollistaa erittäin tarkan ja tarkasti halutun mallin mukaan tehdyn jäljen, ilman turhaa sotkua.

Silmän alue on erityisen herkkä ja iho siellä on ohutta, joten ennen silmänrajauspigmentoinnin aloittamista alue puudutetaan huolellisesti laadukkaalla puudutusaineella. Hoidon alussa saatat tuntea pientä painetta iholla, mutta muuten hoito on lähes kivuton.

Tämän jälkeen aloitetaan silmänrajauksen pigmentointi pigmentointineulalla lisäämällä hellästi ihon pintakerrokseen pigmenttiä.

Silmänrajauspigmentoinnin jälkeen on normaalia, että silmäluomet saattavat hieman turvota. Tämä on osa normaalia paranemisprosessia. Hoidon jälkeen annamme sinulle tarkat hoito-ohjeet mukaan.

Tulethan hoitoon puhdistetulla ihola, ilman meikkiä ja ripsienpidenyksiä. Voit halutessasi ottaa mukaan esimerkki kuvan halutustua mallista.

Eyeliner-kestopigmentoinnin vahvistuskerta tehdään 4-8 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä. Huomioithan että vahvistus ei sisälly hintaan.

Kuinka se tehdään?

Eyeliner-kestopigmentointi, eli silmänrajauspigmentointi, on tehokas menetelmä saada kestävät ja huolitellut silmänrajaukset. Hoidossa lisätään pigmentointineulalla pigmenttiän suoraan ripsen tyveen, luoden kauniit rajaukset silmiisi.

Eyeliner-kestopigmentointi tarjoaa nopean ja käytännöllisen tavan saada pitkäkestoiset silmänrajaukset. Pigmentin kestävyys vaihtelee yksilöllisesti, mutta yleensä se säilyy kirkkaana ja tarkkana 3-5 vuoden ajan.

Eyeliner-kestopigmentoinnin avulla voit luopua huolesta meikkaamisen suhteen. Herää valmiiksi raikkaaseen ja kauniiseen ilmeeseen ilman päivittäistä meikkausrutiinia. Varaa aika KAJO Kauneushuoneelle ja anna ammattilaistemme luoda sinulle upeat ja pitkäkestoiset silmänrajaukset.

Hinnasto

Tutustu tästä eyeliner kestopigmentoinnin hinnastoon.

  • Eyeliner Ylös Vahva 269€
  • Eyeliner Ylös Kevyt 210€
  • Eyeliner Vahvistus 149€

    Eyeliner kestopigmentoinnin vahvistuskäynti

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä eyeliner-kestopigmentoinnista usein kysytään

Silmien rajauksen kestopigmentoinnilla luodaan pitkäkestoiset ja huolitellut silmien rajaukset. Tässä tekniikassa käytetään pigmentointineulaa, jolla pigmenttiä lisätään tarkasti ripsien tyveen. Tuloksena saadaan kestävät ja huolitellut silmien rajaukset, jotka korostavat katsetta. Kestopigmentointi muistuttaa hieman tatuointia, mutta eroaa siitä siten, että pigmentti jää vain ihon ylimpiin kerroksiin.

Eyeliner kestopigmentoinnissa käytetään erityisiä kosmeettisia pigmenttejä, jotka on suunniteltu kestämään iholla pitkäkestoisesti. Ajan myötä ihon solujen uusiutuminen aiheuttaa vähitellen pigmentin haalistumista, ja yleensä kestopigmentoinnin lopullinen tulos säilyy iholla 3-5 vuotta. 

On tärkeää ottaa huomioon, että pigmentin haalistumisnopeus vaihtelee yksilöllisesti, ja se voi riippua muun muassa ihon tyypistä, altistumisesta auringolle ja elämäntavoista. Säännöllinen pigmenttien ylläpito ja tarvittaessa uusintakäsittelyt voivat auttaa ylläpitämään kauniita ja kestäviä silmien rajauksia pitkällä aikavälillä.

Suosittelemme varaamaan ensin konsultaatioajan, jossa voit saada yksityiskohtaista tietoa eyeliner-kestopigmentoinnista sekä tutustua eri vaihtoehtoihin. 

Viikkoa ennen varattua aikaa on hyvä välttää ihoa ärsyttäviä tai vahvoja ihonhoitotuotteita, jotta iho on mahdollisimman hyvässä kunnossa toimenpidettä varten. On tärkeää saapua varatulle ajalle ilman meikkiä ja puhdistetulla iholle, jotta pigmentoinnin suorittaminen on mahdollisimman tarkkaa ja tehokasta.

Huomioithan, että mikäli sinulla on ripsienpidennykset, eyeliner-kestopigmentointia ei voida suorittaa samanaikaisesti. Ripsienpidennykset tulee poistaa ennen pigmentoinnin aloittamista, jotta tulos on tasainen ja kestävä.

Silmien kestorajauksen eli eyeliner-kestopigmentoinnin jälkeen on tärkeää noudattaa muutamia hoito-ohjeita, jotta lopputulos säilyy kauniina ja kestävänä. Suosittelemme välttämään rankkaa liikuntaa, saunomista, uimista sekä hoidetun alueen meikkaamista ja hankaamista viikon ajan toimenpiteen jälkeen.

On normaalia, että toimenpiteen jälkeen silmäluomet voivat olla hieman turvonneet. Tämä turvotus yleensä laskee itsestään noin 1-3 päivän kuluessa. Voit auttaa turvotuksen vähenemisessä asettamalla kylmää vettä sisältävän kostutetun liinan tai kylmäpussin silmäluomille noin 5 minuutin ajaksi. Kylmä auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään turvotusta.

Noudata myös annettuja hoito-ohjeita ja vältä hieromasta tai hankaamasta hoidettua aluetta, jotta väri ja jälki säilyvät mahdollisimman tasaisina ja kestävinä.