Kauniit kulmat

Microblading

KAJO Kauneushuoneella toteutamme ammattitaidolla microblading-kulmamuotoiluja, jotka luovat kauniit, kestävät ja luonnolliset kulmat. Microblading-tekniikalla korostamme parhaita piirteitäsi ja helpotamme meikkaamista. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja pyrimme luomaan juuri sellaiset kulmat, jotka vastaavat odotuksiasi.

Kauniit ja kestävät kulmat

KAJO Kauneushuoneella Helsingissä tarjoamme ammattitaitoisesti toteutettuja microblading-kulmamuotoiluja, jotka luovat kauniit, kestävät ja luonnolliset kulmat. Microblading on tekniikka, jossa käytetään hienoja viiltoja ja pigmentointia korostaakseen parhaita piirteitäsi ja luodakseen täydellisesti muotoillut kulmat.

Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja pyrimme ymmärtämään täysin haluamasi lopputuloksen. Huolellisen suunnittelun ja mittauksen avulla voimme luoda kulmat, jotka täydentävät kasvonpiirteitäsi ja sopivat yksilölliseen tyyliisi.

Microblading-kulmat tarjoavat pitkäkestoisen ratkaisun, joka kestää jopa vuosia. Ne helpottavat arjen meikkaamista ja antavat sinulle luottamuksen tunteen kauniisiin kulmiin.

Tule käymään Kajossa, niin keskustelemme tarkemmin microblading-kulmamuotoilun eduista ja suunnittelemme yhdessä täydelliset kulmat juuri sinulle.

Microblading hoidon kulku

KAJO Kauneushuoneella toteutamme microblading kulmamuotoilun käistyönä karvatekniikalla, jolloin lopputulos on erittäin luonnollinen.

Microblading kulmamuotoiluun varataan aikaa kaksi tuntia, joka sisältää valmistelun ja muotoilun. Ensiksi kulmakarvat mitataan ja piirretään toiveidesi mukaan, jonka jälkeen hyväksyt mallin ennen microbladingin aloittamista.

Tämän jälkeen iho puudutetaan ja aloitetaan piirtämään ohuita karvoja yksitellen tehdyn mallin mukaisesti. Aluksi iholla saattaa tuntua pientä nipistystä, mutta muuten microblading on lähes kivutonta, hellävaraisen tekniikan ja puudutusaineen ansiosta.

Microblading kulmamuotoilu tehdään aina vähintään kaksi kertaa, vahvistuskerrat ovat tärkeä osa onnistuneiden microblading kulmakarvojen kannalta. Ensimmäisen microblading käsittelyn jälkeen tulisi tehdä 1-2 vahvistuskertaa. Ensimmäinen vahvistuskerta tulisi tehdä 6-10 viikon kuluessa. Huomioithan että vahvistukset eivät sisälly hintaan.

Ennen microblading-muotoiluun tuloa tai aikaa varatessasi ilmoitathan, jos sinulla on vanhat pigmentoinnit pohjalla.

Hinta: 269€

MICROBLADING AMMATTITAIDOLLA

Kajo Kauneushuoneella luomme upeita microblading-kulmia, jotka herättävät huomion ja korostavat kauneuttasi

Kajo Kauneushuoneen kokenut asiantuntija ymmärtää, että kulmakarvat ovat tärkeä osa kasvojesi ilmettä. Siksi hän käyttää tarkkaa tekniikkaa ja huolellisuutta saadakseen aikaan täydelliset kulmat juuri sinulle.

Uskalla ottaa seuraava askel kohti upeita kulmia ja varaa aika meiltä jo tänään.

microblading edut ja hyödyt

Miksi Microblading

Microblading-kulmille saat luonnolliset ja kauniit kulmat, jotka sopivat juuri sinun kasvojesi muotoon ja piirteisiin. Microbladingin avulla voit korostaa silmiäsi ja kasvonpiirteitäsi, saada symmetriset kulmakarvat ja jopa täyttää harva-alaiset tai puuttuvat kulmakarvat.

Lisäksi microblading-kulmat pysyvät pitkään ja kestävät eri aktiviteetteja ja sääolosuhteita, mikä tekee niistä kätevän ratkaisun kiireiseen elämäntyyliin.

Korostavat

Tyylikkäästi muotoillut microblading-kulmakarvat tuovat esiin kulmakarvojen kauneuden ja antavat kasvoille hienostunutta ryhtiä säilyttäen samalla kulmien luonnollisen muodon.

Symmetriset

Microblading tarjoaa ihanteellisen ratkaisun kulmakarvojen epäsymmetrian korjaamiseen ja omien kulmakarvojen vahvistamiseen, sekä puuttuvien kulmakarvojen luontiin.

Kestävät

Microblading-kulmat ovat pitkäkestoiset ja kestävät harrastuksissa ja töissä. Microblading kulmien muoto ja väri säilyvät kauniina ja pysyvät paikoillaan, ilman että meikki varisee tai haalistuu.

Helpot

Microblading-kulmien ansiosta voit säästää aikaa ja vaivaa päivittäisessä meikkausrutiinissasi, nauttien samalla aina huolitellusta ilmeestä, sillä microblading kulmat vähentävät meikkaamisen tarvetta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä microbladingistä usein kysytään

Microblading-hoitoon varataan yleensä aikaa noin kaksi tuntia, jotta voimme varmistaa riittävän ajan kulmien suunnitteluun ja piirtämiseen. Tämä mahdollistaa tarkkuuden ja huolellisen työskentelyn, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin toivot. Kulmien suunnitteluvaiheessa keskustelemme toiveistasi ja odotuksistasi sekä arvioimme kasvojesi muotoa ja piirteitä, jotta voimme luoda sinulle sopivan ja luonnollisen lopputuloksen.

Muutama päivä ennen microblading-kulmamuotoilua suosittelemme kuorimaan ihoasi/kulmiasi. Tämä auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja varmistaa, että iho on valmis hoitoon. Kun saavut microblading-muotoiluun, voit meikata kulmakarvasi normaalisti. Kulmakarvojen nyppimisen voit jättää meille, sillä me huolehdimme niiden siistimisestä ja muotoilusta hoidon aikana.

Microblading-hoidon kestävyyteen ja lopputulokseen vaikuttaa usein ihotyyppi ja kotihoito. Yleensä suosittelemme tekemään 1-2 vahvistuskertaa ensimmäisen microblading-kerran jälkeen, jotta voidaan varmistaa halutun lopputuloksen kestävyys ja tarkkuus. Ensimmäinen vahvistuskerta on suositeltavaa tehdä noin 6-10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Tällöin voidaan tarkistaa kulmien pigmentointi ja tehdä tarvittavia korjauksia, jos jokin alue kaipaa lisää pigmenttiä tai muotoilua. Tarkempi vahvistuskertojen tarve voidaan arvioida yksilöllisesti asiakkaan ihotyypin ja kulmien paranemisprosessin perusteella.

Microblading sopii useimmille perusterveille henkilöille, mutta on tärkeää ottaa huomioon joitakin tekiöitä. Mikäli sinulla on sydänvika, käytät verta ohentavia lääkkeitä, kärsit HIV:stä tai hepatiitista, olet syöpähoidossa tai olet raskaana tai sinulla on taipumus keloidiarpiin, microblading ei ole suositeltavaa. Nämä tekijät voivat vaikuttaa paranemisprosessiin ja tuloksiin. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, joten keskustelethamme aina asiakkaan kanssa mahdollisista vasta-aiheista ennen hoitoa.

Microblading eli mikropigmentointi tai mikrokulmat on kestopigmentointitekniikka, jolla saadaan aikaan erittäin luonnolliset ja kestävät kulmat. Microbladingissä käytetään terää, joka koostuu pienistä neuloista rivissä. Terä on suunniteltu tarkkaan jäljittelemään kulmakarvojen muotoa ja ulkonäköä.

Suosittelemme välttämään kulmien meikkaamista 7-10 päivän ajan microblading-kulmamuotoilun jälkeen. On myös tärkeää olla käyttämättä voimakkaita voiteita tai tuotteita kulmien alueella, kunnes kulmat ovat täysin parantuneet. Tämä auttaa varmistamaan paranemisprosessin onnistumisen ja lopputuloksen kestävyyden.