Kasvohoidot kaikille

Kasvohoidot

KAJO Kauneushuone tarjoaa Helsingissä ihania kasvohoitoja, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisille ihotyypeille ja hoitamaan erilaisia ihon haasteita. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kasvohoitoja, jotka eivät vain hoida ihoasi, vaan tarjoavat myös rentouttavan ja hemmottelevan kokemuksen. Olipa kyseessä sitten ylläpitävä ihonhoito, aknen hoito, kosteuttava hoito tai ihoa kirkastava hoito, meiltä löydät juuri sopivan kasvohoidon tarpeisiisi. Kokeneet kosmetologimme auttavat tarvittaessa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kasvohoidon.

Kasvohoito valikoima

Kasvohoito valikoimastamme löydät rentouttavia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ihon haasteisiin ja tarpeisiin. Olipa sinulla sitten kuiva iho, epäpuhtauksia tai ikääntymisen merkkejä, meiltä löydät juuri oikean hoidon. Tutustu kasvohoitojen valikoimaamme ja valitse itsellesi sopiva kasvohoito.

Tarvittaessa kokeneet kosmetologimme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kasvohoidon ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Varattuasi ajan meiltä voit rauhassa rentoutua ja nauttia ammattitaitoisen kosmetologin huolenpidosta. Jätä ihonhoito ammattilaistemme käsiin ja koe, kuinka saat kasvohoidon avulla hehkuvan ja säteilevän ihon.

Mikroneulaus

Mikroneulaus

Mikroneulaus aktivoi ihon kollageenintuotantoa, uudistumista ja parantaa verenkiertoa, hoidon jälkeen iholla on upea hehku ja iho näyttää eloisemmalta.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipihdistus kuorii ja syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoidon jälkeen iho on virkeämpi, kirkkaampi ja kuulaampi.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus poistaa tehokkaasti mustapäät, finnit ja muut epäpuhtaudet. Hoidon jälkeen iho on ihanan kirkas ja puhdas.

Exuviance Kasvohoidot

Exuviance kasvohoidot

Tutkitusti tehokkaat Exuviance-kasvohoidot tasoittavat ihoa ja auttavat ihoa uudistumaan samalla antaen iholle uutta kimmoisuutta.

Klassiset ja hemmottelevat kasvohoidot

Klassiset kasvohoidot

Klassisia kasvohoitoja kaikille ihotyypeille. Kasvohoidot suunnitellaan vastaamaan asiakkaan toiveita ja ihon tarpeita.

Kemiallinen kuorinta BiorePeelCL3

Kemiallinen kuorinta

BioRePeelCI3 kemiallinen kuorinta uudistaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti, poistaen epäpuhtauksia ja tasoittaen ihoa.