Huulten kestopigmentointi

Huulten Colortune kevytsävytys

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme upeaa iColor Colortune -kevytsävytystä huulten kestopigmentointiin. Tämä tekniikka mahdollistaa todella kevyet ja luonnolliset huulten sävytykset, jotka korostavat kauniisti huulten muotoa. Varaa aika meille ja anna ammattitaitoisen henkilökuntamme luoda sinulle upeat huulet iColor Colortune -kevytsävytyksellä.

Huulten kestopigmentointi

Huulten kesto-
pigmentointi

iColor Colortune -huulten kevytsävytys pigmentointi menetelmä on suunniteltu antamaan huulille kaunis ja luonnollinen ilme. Käytämme tarkoin valittuja pigmenttejä, jotka sulautuvat täydellisesti huulten omaan sävyyn. Tämä luo pehmeän ja hienovaraisen sävyn, joka kestää pitkään.

iColor Colortune -kevytsävytystä ei ainoastaan luo upeaa väriä huulille, vaan samalla hoitaa ja kosteuttaa niitä. Käytettävä väri sisältää hoitavaa öljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa huulia tehokkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että huulesi eivät ainoastaan näytä kauniilta, vaan tuntuvat myös pehmeiltä ja hyvinvoivilta.

Huulien kevytsävytys iColor Colortunella on täydellinen valinta, kun haluat luonnollisen lopputuloksen, etkä tavoittele pysyvää pigmentointia tai muutosta huultesi muodossa. Tämä menetelmä tarjoaa juuri sopivan kevyen sävyn huuliin, joka korostaa niiden kauneutta ja tuo esiin niiden luonnollisen värin.

Anna huulillesi upea ja kevyt sävy iColor Colortunen avulla. Varaa aika KAJO Kauneushuoneelle ja kokeile tätä menetelmää, joka tuo esiin huultesi luonnollisen kauneuden hienostuneella ja kevyellä tavalla.

Colortune edut ja hyödyt

Miksi huulten kevytsävytys

Colortune-kevytsävytys on huulten kestopigmentointitekniikka, joka luo luonnollisen ja kevyen sävyn huuliin. Colortune kevytsävytys syventää huulten omaa väriä samalla kun hoitaa ja kosteuttaa niitä, jättäen huulet ihanan pehmeiksi jopa kuukaudenkin jälkeen.

Huulten kevytsävytys helpottaa arjen meikkaamista, samalla säilyttäen huulen alkuperäisen muodon. Menetelmässä käsitellään huulta kevyesti, eikä tehdä erillistä rajausviivaa. Tämä antaa huulille huolitellun ilmeen. Lisäämällä vain huulirasvaa tai huulikiiltoa saat halutessasi viimeistellyn lopputuloksen ilman lisätoimenpiteitä.

Luonnolliset

iColor Colortune -huulten kevytsävytys luo huulille kevyen ja luonnollisen ilmeen säilyttäen samalla huulien luonnollisen muodon.

Helpot

Huulten kevytsävytyksellä saat aina tyylikkään ja huolitellun ilmeen, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaa päivittäiseen huulten meikkaamiseen.

Hoitavat

Kevytsävytyksessä huulesi pigmentoidaan öljypohjaisella värillä, mikä ei ainoastaan luo kaunista sävyä, vaan tarjoaa myös pitkäkestoisen kosteutuksen, joka hoitaa huuliasi syvältä.

Pitkäkestoiset

Kevytsävytyksen vaikutus kestää yleensä 6-8 kuukautta huulilla, eikä se yleensä vaadi erillistä vahvistuskertaa. Jos haluat päivittää tai uusia aiemman kestopigmentoinnin huulillasi, se voidaan tehdä nopeasti ja vaivattomasti.

Hinnasto

Tutustu tästä huulten kestopigmentointi hinnastoon.

  • Huulet Colortune Kevytsävytys 150€

    Kestopigmentointi

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä huulten colortune kevytsävytyksestä usein kysytään

Huulten kestopigmentointi colortune kevytsävytyksellä sopii erityisesti niille, jotka eivät halua näyttävää huulten pigmentointia vaan kestävät, kevyet ja luonnolliset huulet. On kuitenkin hyvä huomata, että kevytsävytys ei sovi, jos huulten muoto on epätasainen tai aiempi pigmentointi on epäonnistunut.

Huulten kevytsävytyksen toimenpide on nopea, kestäen noin 30 minuuttia, ja sen tulokset säilyvät kauniina jopa 6-8 kuukautta. Tarvittaessa kevytsävytyksen uusiminen on vaivaton ja helppo prosessi, joka voidaan suorittaa nopeasti.

Huulten colortune kevytsävytys on useimmiten lähes kivuton toimenpide, sillä ennen toimenpidettä käytetään usein paikallispuudutetta. Joillakin henkilöillä voi kuitenkin esiintyä lievää epämukavuutta tai pientä pistelyä toimenpiteen aikana. 

Kevytsävytyksen yhteydessä tarjoamme valittavaksesi viisi erilaista sävyä, joiden avulla voit saavuttaa juuri haluamasi huulivärin. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan sävyvalikoimastamme juuri sinulle sopivan värin, joka korostaa parhaiten huultesi luonnollista kauneutta.