NOPEASTI EROON KARVOISTA

Sokerointi

KAJO Kauneushuoneella on laaja valikoima hellävaraisia sokerointeja. Toteutamme sokeroinnit ammattitaidolla ja sokeroinnilla pääset nopeasti ja helposti eroon ihokarvoista samalla saaden aikaan pehmeän ja sileän ihon. 

Pehmeä ja sileä iho

KAJO Kauneushuone tarjoaa Helsingin Kaartinkaupungissa laajan valikoiman sokerointipalveluita, jotka kattavat koko vartalon.

Voit valita valikoimastamme laadukkaita sokerointipaketteja, jotka sisältävät useita alueita, tai voit keskittyä vain haluamaasi alueeseen. Ammattitaitomme ja vuosien kokemuksemme takaavat sinulle miellyttävän ja tehokkaan sokerointikokemuksen.

Sokeroinnin avulla voit huolettomasti päästä eroon ei-toivotuista ihokarvoista ja nauttia ihanan pehmeästä ja sileästä ihosta.

Varaa aika KAJO Kauneushuoneelle ja anna meidän huolehtia sokeroinnista, jotta voit nauttia ihanan sileästä ja pehmeästä ihosta.

Reisien sokerointi helsinki

Sileä iho

Ihokarvojen kera sokerointi poistaa kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu erittäin pehmeältä ja sileältä. Sokerointi sopii myös herkälle ja kuivalle iholle.

Nopea ja helppo

Sokeroinnilla pääset nopeasti, helposti ja hellävaraisesti eroon ihokarvoista ärsyttämättä ihoa.

Pitkäaikainen

Sokerointi poistaa karvat kokonaan, minkä vuoksi karvojen takaisinkasvu hidastuu. Sokeroinnin tulokset pysyvät viikosta kuukauteen riippuen karvatyypistäsi.

Ihoystävällinen

Sokerointi on ihoystävällinen tapa karvojen poistoon, sillä se sisältää vain luonnollisia aineita eikä ihoa ärsyttäviä aineita.

Sokeroinnin edut

Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille ja sokeroinnilla pääset nopeasti ja helposti eroon ihokarvoista ja saat ihanan pehmeän ja silkkisen ihon.

KAJO Kauneushuoneella on vuosien kokemus sokeroinneista ja teemme sokeroinnit ammattitaitoisesti ja hellävaraisesti, jotta sinulle ei aiheudu epämiellyttävää kipua eikä ärsytystä ihossa.

Hinnasto

Tutustu tästä laajaan sokerointi valikoimaamme ja sokerointien hinnastoon.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä sokeroinnista usein kysytään

Sokeroinnin hinta riippuu sokeroitavasta paikasta. Sokeroinnin hinnat vaihtelevat 17€ ja 159€ välillä. Voit tutustu sokeroinnin hintoihin tästä.

Sokerointiin tullessa on suositeltavaa, että karvat ovat 0,5-1 cm pitkiä, jolloin niiden poistaminen on helpompaa. Liian lyhyet karvat eivät aina tartu kunnolla sokerimassaan, joten optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme pitämään karvat riittävän pitkinä ennen sokerointia.

Sokeroinnin kivullisuus on yksilöllistä, siihen vaikuttaa karvantyyppi ja karvan pituus. Usein pitkien karvojen poisto voi olla hieman kivuliaampaa.

Sokeroinnin tulokset kestävät yhdestä viikosta jopa kuukauteen. Siihen vaikuttaa paljon, minkälainen karvankasvu on.

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan karvoja genitaalialueelta. Asiakas voi itse päättää haluaako poistaa kaikki karvat vai jättää joillekkin alueelle karvoja.

Sokerointi on luonnonmukainen ja hellä menetelmä, jossa sokeri ei tartu elävään ihosolukkoon, toisinkuin vaha. Säännöllinen sokerointi hidastaa karvan kasvua ja huomaat, että karvan poistaminen tulee ajan myötä vähemmän kivuliaaksi.

Brassisokeroinnissa täytyy olla ilman alaosaa, muut vaatteet saat pitää päälläsi. Jos haluat pitää esimerkiksi kapeat kertakäyttöalushousut jalassa niin suosittelemme bikinilinjan sokerointia. Teemme sokerointia päivittäin joten meille alastomuus on tuttua.

Jos sinulla on terveydentila tai lääkitys joka aiheuttaa verenvuotoa tai ihon ohenemista, ei sokerointia ole mahdollista tehdä. Roacuttan aknelääkityksen aikana ei ole myöskään suositeltavaa tehdä sokerointia.