Herättele ihoa

Mikroneulaus

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme ammattitaitoisesti toteutettuja mikroneulaushoitoja, jotka aktivoivat ihon kollageenintuotantoa, uudistumista ja parantavat verenkiertoa. Mikroneulauksen jälkeen iho saa upean hehkun ja näyttää eloisammalta.

Uudista ihoa mikroneulauksella

Uudista
ihoa mikro-
neulauksella

Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä, joka nuorentaa ihoa ja tarjoaa monipuolisen ratkaisun erilaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin.

Mikroneulauksella voit vahvistaa ihoasi ja palauttaa sen kimmoisuuden samalla aktivoimalla ihon kollageenin tuotantoa.

Mikroneulauksessa ihoon aiheutetaan hallitusti pieniä vaurioita, jotka käynnistävät ihon luonnolliset paranemisprosessit. Tämä stimuloi ihon uudistumista ja auttaa ihoa parantumaan nopeammin ja tehokkaammin.

Suosittelemme mikroneulausta sarjahoitona, jotta voit saavuttaa parhaimmat mahdolliset tulokset. Varaa aika mikroneulaushoitoon KAJO Kauneushuoneelle ja anna ihosi kokea uudistava hoito.

Apua iho-ongelmiin mikroneulauksella

Mikroneulaus edut ja hyödyt

Mitä mikroneulauksella voidaan hoitaa?

Mitä mikro-
neulauksella voidaan hoitaa?

Mikroneulaus on monipuolinen hoitomuoto, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun moniin erilaisiin iho-ongelmiin. Hoidolla voidaan poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja se soveltuu erinomaisesti arpikudoksen, laajentuneiden ihohuokosten, rosacean sekä juonteiden, ryppyjen ja ihon veltostumisen hoitoon.

Lisäksi mikroneulaus sopii ihoa nuorentavaksi anti age-hoidoksi, sillä se parantaa ihon verenkiertoa, mikä edistää solujen hapensaantia ja ravinteiden imeytymistä, ja mikroneulaus aktivoi kollageenin tuotantoa, joka on tärkeä proteiini ihon nuorekkuuden ylläpitämisessä.
Mikroneulaus tarjoaa monia mahdollisuuksia ihollesi.

Juonteet ja rypyt

Mikroneulaus käynnistää ihon luonnollisen paranemisprosessin, mikä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Uuden kollageenin synteesin myötä iho muuttuu vahvemmaksi ja joustavammaksi, mikä vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Akne

Mikroneulauksen aiheuttamat pienet neulareiät ihossa auttavat poistamaan tukkeutuneita talirauhasia ja avaa tukkeutuneita ihohuokosia, mikä vähentää aknen muodostumista. Mikroneulauksen avulla ihon läpäisevyys paranee, mikä helpottaa tehokkaiden hoitotuotteiden imeytymistä. 

Hyperpigmentaatio

Hyper-
pigmentaatio

Mikroneulaus hoitaa hyperpigmentaatiota eli ihon liiallista pigmentoitumista aktivoimalla ihon uusiutumisprosessia ja edistämällä uusien ihosolujen muodostumista. Tämä auttaa vähentämään liiallista pigmenttiä ja tasoittamaan ihon sävyä.

Arvet

Mikroneulauksen avulla voidaan hoitaa arpia stimuloimalla ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Neulauksen mikrovauriot edistävät ihon paranemista ja auttavat tasoittamaan arpikudosta, mikä voi johtaa arpien vähenemiseen ja ihon sileyden palautumiseen.

Tutustu mikroneulaukseen

Mikroneulaushoidon vaiheet ja vaikutukset

Mikroneulaus-
hoidon vaiheet ja vaikutukset

Mikroneulaushoidon ensimmäinen vaihe on huolellinen puhdistus ja kuorinta, jotta iholle ei jää epäpuhtauksia ja likaa.

Varsinainen mikroneulaus suoritetaan käyttämällä mikroneulauskynää yhdessä sopivien hoitoseerumien kanssa. Mikroneulauskynän pienet neulat luovat tuhansia mikrokanavia ihon pintaan, joiden kautta hoitoseerumi imeytyy tehokkaasti ihoon. Iho reagoi mikrovaurioihin aktivoimalla luonnolliset paranemismekanismit, mikä saa ihon uudistumaan nopeammin.

Mikroneulauksen vaikutuksesta kollageenin tuotanto lisääntyy ja verenkierto paranee, mikä tekee ihosta kiinteämmän. Tämä puolestaan auttaa tasoittamaan ihon juonteita ja sävyä.

Hinnasto

Tutustu tästä mikroneulaushoitojen hinnastoon

  • Kasvojen ja kaulan mikroneulaus 179€

    Hoito sisältää puhdistuksen, ihoanalyysin, kevyen kuorinnan, mikroneulauksen, täydentävän naamion, loppuvoiteet sekä kattavan kotihoidon opastuksen.

  • Radiance Kasvohoito 189€

    Hoito sisältää puhdistuksen, ihoanalyysin, kirkastavan kuorinnan, mikroneulauksen hyperpigmentaatiota kirkastavalla ja vaalentavalla tehoampullilla, täydentävän naamion, loppuvoiteet sekä kattavan kotihoidon opastuksen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä mikroneulauksesta usein kysytään

Mikroneulauksessa iholla voi  tuntua pientä värähtelyä ja nipistelyä, hoidettavasta alueesta ja ihon paksuudesta riippuen. Mikroneulaus voidaan aloittaa kevyesti, jotta iho tottuu neulaukseen.

Mikroneulaus sopii lähes kaikille ihotyypeille  ja sitä voidaan hyödyntää moniin eri iho-ongelmiin. Mikroneulausta emme suosittele, jos sinulla on diabetes, syöpä, hoidettavalla alueella ihotulehdus tai haava, autoimmuunisairaus, antikoagulanttilääkitys, verenvuototauti tai taipumus keloideihin.

Mikroneulauksen jälkeen on normaalia, että iho saattaa punoittaa ja tuntua hieman turvonneelta. Nämä reaktiot ovat kuitenkin yleensä tilapäisiä, ja useimmissa tapauksissa punoitus ja turvotus laskevat nopeasti. Seuraavana päivänä ihosi saattaa jo hehkua, ja saat nauttia uudistuneen ihon kauniista ilmeestä.

Mikroneulauksen jälkeen on tärkeää huolehtia ihon oikeasta hoidosta ja suojata sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Suosittelemme välttämään saunomista, intensiivistä urheilua, uimista, kuumaa kylpyä ja alkoholin käyttöä 1-3 päivän ajan. Lisäksi on suositeltavaa välttää auringonottoa ja solariumia sekä käyttää päivävoiteita, jotka sisältävät aurinkosuojan, ihon suojaamiseksi UV-säteiltä.