Huolla ripsiä

Ripsihuolto

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme korkealaatuisia ripsihuoltoja ammattitaidolla ja huolellisesti toteutettuna. Ripsihuolto on tärkeä osa ripsienpidennysten ylläpitoa, ja se auttaa pitämään ripsesi kauniina, tuuheina ja kestävinä. Olipa kyseessä täyttöhuolto tai korjaus, meillä KAJO Kauneushuoneella saat ammattimaista ja yksilöllistä palvelua ripsiesi tarpeiden mukaan. Varaa aika ripsihuoltoon Helsingissä ja anna ripsiesi loistaa!

Ripsihuollot

Ripsihuolto ammattitaidoilla

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme ammattitaitoisesti toteutettuja ripsihuoltoja sekä volyymi- että klassisille ripsienpidennyksille. Panostamme tarkkuuteen ja huolellisuuteen jokaisessa huoltokäsittelyssä.

Ripsihuolto on tärkeä osa ripsienpidennysten ylläpitoa, ja se auttaa pitämään ripsesi kauniina, tuuheina ja kestävinä. Ripsihuollossa käytämme korkealaatuisia tuotteita ja tekniikoita varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ripsihuollon suositeltu ajankohta on yleensä 2-4 viikkoa ripsienpidennysten laiton jälkeen. Ripsihuollossa voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia pidennysten muotoon, tyyliin, pituuteen ja kaarevuuteen. 

Jos olet epävarma siitä, mikä ripsihuolto olisi sopivin juuri sinulle, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan ripsihuollon,

Ripsienpidennysten huolto eli ripsihuolto

Sopiva ripsien huoltoväli

Milloin ripsihuoltoon?

Ripsienpidennykset tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein, jotta ne pysyvät kauniina, hyväkuntoisina ja halutun näköisinä. Huoltoväli riippuu omien ripsien määrästä sekä niiden kasvunopeudesta ja uusiutumisesta.

Tuuheille ja hitaasti kasvaville ripsille sopiva huoltoväli on yleensä 3-4 viikkoa. Nopeasti kasvaville ripsille sopiva väli on taas usein 2 viikkoa. Jos haluat aina huolitellut ja täydelliset ripset, niin 2 viikon huoltoväli on myös sopiva. Ripsiä ei kannata huoltaa liian tiheään, jotta omat ripset ehtivät kasvaa riittävän pitkiksi.

Huolellisesti toteutettu ripsihuolto pitää ripsesi kauniina, tuuheina ja hyväkuntoisina, jotta voit nauttia upeista ripsistä pidempään. Varaa aika nyt ja anna ammattilaistemme hemmotella ripsiäsi parhaalla mahdollisella tavalla!

Hinnasto

Tutustu tästä ripsihuoltojen valikoimaan ja hinnastoon.

  • Ripsihuolto klassinen 90min 77€

    Suosittelemme tätä, kun edellisestä huollosta on kulunut 4-5 viikkoa.

  • Ripsihuolto Klassinen 90min Junior Professional 52€

    Ripsihuollon tekee nuorempi ammattilainen, suosittelemme tätä, kun edellisestä huollosta on 4-5 viikkoa.

  • Ripsihuolto Klassinen 60min 67€

    Suosittelemme tätä, kun edellisestä huollosta on kulunut 2-3 viikkoa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä ripsihuollosta usein kysytään

Ripsihuolto olisi hyvä ajoittaa 15-20 päivän (2-3 viikon) sisällä ripsienpidennysten asentamisesta tai edellisestä huollosta, jonka välillä on kulunut 2-5 viikkoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että huoltovälin pituus voi vaihdella yksilöllisesti. Jotta ripsesi pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina, suosittelemme varaamaan säännöllisiä ripsihuoltoja oikean ajoituksen ja parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Ripsihuollossa ammattitaitoiset tekijämme pystyvät muokkaamaan ripsienpidennysten kaarevuutta, pituutta ja tuuheutta juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Huollon aikana voimme säätää ripsienpidennysten ominaisuuksia, jotta lopputulos vastaa täysin haluamaasi ilmettä.

Ripsihuollon jälkeen voit huoletta käydä urheilemassa, salilla, suihkussa ja saunassa. Ripsihuolto varmistaa, että ripsienpidennykset pysyvät tukevasti paikoillaan ja kestävät hyvin erilaisia aktiivisia toimintoja.

Ennen ripsihuoltoa on tärkeää puhdistaa ripset huolellisesti meikistä ja muista jäämistä käyttämällä pesuvaahtoampuhdistuksessa tulisi välttää öljypitoisia puhdistusaineita. On myös suositeltavaa harjata ripsipidennykset ennen huoltoon saapumista.

Muista saapua ripsihuoltoon ilman meikkiä ja ripsiväriä, jotta aikaa ei kulu niiden pesemiseen ja ripset pysyvät paremmin. Jos ripsissä on meikkijäämiä, liima ei tartu kunnolla ja ripset voivat irrota ennenaikaisesti.

Huomioithan myös, että piilolinssit tulee poistaa huollon ajaksi, koska ne voivat kerätä liimahöyryä ja aiheuttaa ärsytystä tai kirvelyä silmissä.