Kauniit ja pitkät ripset

Ripsien kestotaivutus

KAJO Kauneushuoneella Helsingissä tarjoamme upeat ripsien kestotaivutukset. Ammattitaitoisesti toteutettu ripsien kestotaivutus antaa sinulle kauniit, pitkät ja luonnolliset ripset. Varaa aika ripsien kestotaivutukseen ja anna meidän taivuttaa ripset täydelliseen muotoon, joka kestää pitkään.

Ripsien kestotaivutus

Lash lift ammattitaidoilla

Ripsien kestotaivutuksella korostat omien ripsiesi kauneutta ja saat ne näyttämään pitkiltä ja upeilta ilman tarvetta liimalle tai irto-osille. Käytämme ammattitaitoa ja huolellisuutta ripsien taivuttamisessa, jotta lopputulos on luonnollisen kaunis ja kestävä.

Ripsien kestotaivutus on täydellinen ratkaisu, jos haluat herätä joka aamu kauniisti kaartuvilla ripsillä ilman ripsiväriä tai lisäosia

KAJO Kauneushuoneella panostamme laadukkaisiin ripsien kestotaivutuksiin, joissa asiakkaan toiveet ovat aina etusijalla. Ammattitaitoiset kosmetologimme ottavat huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin haluat.

Tule rentoutumaan ja nauttimaan ripsien kestotaivutuksesta, joka korostaa silmien luonnollista kauneutta.

ripsien kestotaivutus helsingin Ullalinnassa

LAsh Lift edut ja hyödyt

Miksi ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksen avulla saat pitkäkestoiset ja aina kauniit ripset, jotka helpottavat arjen meikkaamista.

Käsittelemme huolellisesti omia ripsiäsi taivuttaen niitä kauniisti ylöspäin, luoden avartavan ja heräävän ilmeen silmiisi. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa ripsien taivuttamisen ja mahdollisesti myös päivittäisen ripsivärin käytön, ja silti nauttia upeista, näyttävistä ripsistäsi.

Varaa aika KAJO Kauneushuoneelle ja anna ripsiesi loistaa vaivattomasti.

Pitkäkestoiset

Ripsien kestotaivutuksella voit nauttia upeasta taivutuksesta jopa 6-12 viikon ajan, riippuen ripsien elinkaaresta. Taivutus säilyy kauniina ja tuntuu luonnolliselta, sillä ripsien kasvaessa pois, uudet ripset kasvavat takaisin normaaliin kaarevuuteensa.

Luonnolliset

Ripsien kestotaivutuksella saavutat upeasti kaartuvat ripset luonnollisella tavalla, ilman liimaa tai irto-osia. Menetelmä perustuu omien ripsiesi taivuttamiseen, jolloin lopputulos näyttää luonnolliselta ja kestää pitkään.

Helpot

Ripsien kestotaivutuksen avulla, sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa päivittäin ripsien taivutteluun ja meikkaamiseen. Ripset näyttävät kauniilta ja taivutetuilta ilman lisäponnisteluja.

Kestävät

Ripsien kestotaivutus kestää myös hyvin kosteissa olosuhteissa, kuten saunassa, uimahallissa tai sateessa. Ripset säilyttävän hyvin kauniin taivutuksen, vaikka ne altistuisi kosteudelle tai vedelle.

Hinnasto

Tutustu tästä ripsien kestotaivutusten hinnastoon.

  • Ripsien Kestotaivutus & Kulmien Laminointi 120€

    Sisältää ripsien että kulmien kestovärjäyksen.

  • Ripsien Kestotaivutus & Värjäys 90€

    Huomioithan että palveluun ei sisälly alaripsien värjäys.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä ripsien kestotaivutuksesta usein kysytään

Ripsien kestotaivutus säilyy yleensä kauniina noin 6-12 viikkoa, mutta tarkka kestoaika voi vaihdella yksilöllisesti riippuen ripsien kasvusyklistä.


Ripsien kestotaivutus, tunnettu myös nimellä Lash Lift, on menetelmä, jossa omat luonnolliset ripset taivutetaan käyttäen erityisiä koostumuksia. Tämä tekniikka auttaa ripsiä näyttämään pidemmiltä ja kaarevammilta, korostaen niiden luonnollista kauneutta.

Suosittelemme ripsien kestotaivutuksen uusimista aikaisintaan 10-12 viikon välein. Ripsien luonnollinen uusiutumisjakso on noin 3 kuukautta, joten kestotaivutuksen vaikutus kestää yleensä noin 1,5 kuukautta. Tämän vuoksi suositeltu huoltoväli varmistaa, että ripset pysyvät kauniina ja taivutettuina koko ajanjakson ajan.