Luonnollista tuuheutta

Kulmien laminointi

KAJO Kauneushuoneella Helsingissä teemme suosittuja kulmien laminointeja, joka tunnetaan myös nimellä Brow Lift. Kulmien laminointi tekee kulmakarvoista näyttävämmät ja täyteläisemmät, samalla kun se antaa niille luonnollista ryhtiä ja selkeyttä. Lopputuloksena saat upeasti kehystetyt kulmakarvat, jotka näyttävät huolitelluilta ja kauniilta.

Tuuheutta kulmiin

Kulmien laminointi eli Brow Lift tai kulmien kestomuotoilu on suosittu trendi tällä hetkellä. Kulmien laminoinnissa korostetaan kulmia luonnollisesti, saaden aikaan tuuheammat, paksummat ja näyttävät kulmat.

Kulmien laminointi tarjoaa sinulle kauniisti muotoillut kulmat, jotka säilyttävät halutun muotonsa pitkään. Kulmien laminointi sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat saada näyttävämmät kulmat ilman jatkuvaa meikkaamista tai muotoilua.

Kulmien laminointi on loistava tapa saada täyteläisemmän näköiset kulmat ilman huolta pysyvistä tuloksista.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää parhaita tuotteita ja tekniikoita varmistaakseen, että saat halutut tulokset. Tule ja anna meidän luoda sinulle kauniit kulmat, jotka korostavat kasvojesi piirteitä ja tuovat lisää ryhtiä ilmeeseesi.

Kulmien laminoinnin kulku

KAJO Kauneushuoneella kulmien laminointiin eli Brow Liftiin varataan puoli tuntia ja kulmien laminointiin kuuluu myös kulmien kestovärjäys sekä muotoilu. Kulmien väri valitaan toiveidesi ja hiusten sekä ihon värin mukaan.

Ensiksi kulmien laminoinnissa kulmakarvat puhdistetaan huolellisesti, jonka jälkeen kulmakarvat käsitellään kevyt permanenttiaineella. Permanenttiaine pehmentää kulmakarvoja, jolloin ne ovat helposti muotoiltavissa.

Tämän jälkeen kulmakarvat kammataan haluttuun muotoon, asiakkaan toiveiden, kasvonpiirteiden ja kulmakarvojen mukaan. Usein kulmakarvat kammataan hieman yläviistoon, jonka ansiosta ne näyttävät tuuheammilta.

Kun kulmakarvat on kammattu haluttuun muotoon kiinnitetään ne kiinnitysaineella. Tämän jälkeen kulmakarvat kestovärjätään huomioiden asiakkaan toiveet sekä hiusten ja ihon sävy. Kestovärjäyksen avulla kulmakarvat saavat kauniin ja luonnollisen sävyn.

Värjäyksen jälkeen muotoilemme kulmat pinseteillä tai sokeroinnilla tarpeen sekä toiveiden mukaisesti.

Kun kulmakarvat on värjätty ja muotoiltu, lopuksi päälle levitetään hoitoöljy. Hoitoöljy auttaa vahvistamaan ja suojaamaan kulmakarvoja, jättäen ne kauniin kiiltäviksi ja terveen näköisiksi.

Kulmien laminointi on kivuton ja nopea hoito, joka saa pienimmätkän karvat näkymään. Kulmien laminointi pysyy noin 4-8 viikkoa, riippuen yksilöllisestä karvan kasvusta.

Kauniit kulmat ammattilaiselta

Kulmien laminointi tarjoaa kevyemmän vaihtoehdon kulmien kestopigmentoinnille. Tässä menetelmässä ei tehdä pysyviä muutoksia kulmakarvoihin eikä ihoa lävistetä.

Kulmien laminoinnissa kulmakarvat käsitellään erityisellä laminointiaineella, joka pehmentää niitä ja tekee niistä helpommin muotoiltavat. Kulmat kammataan haluttuun muotoon, jolloin saadaan aikaan tuuheamman näköiset kulmat. Kulmien laminointi korostaa luonnollista kauneuttasi ja luo näyttävyyttä ilman pysyviä muutoksia.

Hinnasto

Tutustu tästä kulmien laminoinnin hinnastoon

  • Kulmien laminointi & värjäys 60€
  • Ripsien kestotaivutus & Kulmien laminointi 120€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä kulmien laminoinnista usein kysytään

Kulmien laminoinnin kesto vaihtelee yleensä 4-8 viikon välillä, ja tähän vaikuttaa yksilöllisesti karvan kasvunopeus. Jotkut saattavat nauttia kauniista laminoiduista kulmista pidempään, kun taas toiset saattavat huomata tarpeen huollolle jo muutaman viikon jälkeen.

Kulmien laminointi eli Brow Lift voidaan uusia aikaisintaan 6-8 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Tämä aikaväli on tärkeä, sillä kulmien laminointiin käytetyt aineet voivat kuivattaa kulmakarvoja, ja liian tiheästi toistettuna se voi aiheuttaa haittaa karvoille.

Kulmien laminointi sopii lähes kaikille, erityisesti niille, jotka haluavat lisää näyttävyyttä kulmiinsa ja helppoutta niiden muotoiluun. On kuitenkin tärkeää mainita, että emme suosittele kulmien laminointia, mikäli sinulla on tiettyjä terveysongelmia tai oireita. Esimerkiksi, jos sinulla on alopecia tai tulehdus, allergioita, haavoja, ruhjeita tai ihottumaa kulmakarvojen tai silmien lähellä olevalla alueella, on parasta välttää kulmien laminointia.

Suosittelemme välttämään kulmien kastelua, meikkaamista ja voimakasta hikoilua 12 tunnin ajan kulmien laminoinnin jälkeen. Tämä johtuu siitä, että liian aikainen vesipesu voi vaikuttaa negatiivisesti laminoinnin lopputulokseen. On tärkeää antaa kulmien asettua rauhassa, jotta lopputulos säilyy mahdollisimman hyvänä. Tämän jälkeen voit pestä ja meikata kulmat normaalisti, ilman rajoituksia.

Brow Lift eli kulmien laminointi on kestomuotoilutekniikka kulmakarvoille. Aluksi kulmakarvat käsitellään pehmentävällä aineella. Tämän jälkeen kulmakarvat muotoillaan ja kiinnitetään haluttuun asentoon Lopuksi kulmakarvat kestovärjätään halutun sävyn saavuttamiseksi. Brow Lift -hoito tarjoaa pitkäkestoisen tuloksen, joka kestää useita viikkoja, ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat saavuttaa täydellisesti muotoillut ja huolitellut kulmakarvat.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme pitivät?

Todella ystävällinen ja ammattitaitoinen tekijä! Miellyttävä lopputulos! 😍 ps. Ihana oli kuulla kun koko ajan kerrottiin vaihe vaiheelta mitä tapahtuu!😇
Sara S
Ripsien Kestotaivutus & Kulmien Laminointi
Todella laadukasta ja tarkkaa työtä kyllä ihmeitä teki! Aivan unelma muutos juuri asiakkaan toiveiden mukaan ja ylitti odotukset. Iso suositus menemään Lauralle!
Wilma H
Ripsien Kestotaivutus & Kulmien Laminointi