Paranna ihon terveyttä

Profhilo Hyaluronihappohoito

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme erittäin tehokkaita Profhilo-hyaluronihappohoitoja, jotka on suunniteltu parantamaan ihon terveyttä, kimmoisuutta ja kosteuden sitomiskykyä. Uudista ihoasi Profhilo-hyaluronihappohoidollamme ja varaa aika jo tänään.

Uudista ihoa

Profhilo-hyaluronihappohoito perustuu patentoituun teknologiaan ja tarjoaa vaivattoman tavan uudistaa ihoa sekä parantaa sen terveyttä ja kimmoisuutta.

Profhilohoito toteutetaan hellävaraisesti injektiohoitona, ja sen tuloksena iho säilyttää aina luonnollisen ulkonäkönsä. Profhilo levittyy laajalle hoidettavalle alueelle ja tuo iholle kosteuttavaa ja silottavaa vaikutusta.

Profhilo-hyaluronihappohoito soveltuu kasvojen, kaulan ja dekolteen alueille, ja sen tulokset alkavat näkyä jo muutaman päivän kuluttua.

Parhaat tulokset saavutetaan Profhilo-hyaluronihappohoidon sarjahoidolla. Varaa aika ja anna ihosi uudistua!

Profhilo-hyaluronihappohoito ammattitaidoilla kauneushoitolassa

Profhilo hyödyt

Miksi Profhilo-hyaluronihappohoito

Profhilo-hyaluronihappohoito vaikuttaa ihoon monipuolisesti, vaikuttamatta kasvonpiirteisiin. Hoito tarjoaa avun kuivan ihon, väsyneen ilmeen, juonteiden ja veltostuneen ihon ongelmiin, ja se on tehokas anti-age-hoitomuoto.

Profhilo-hyaluronihappohoito ei ole täyteainehoito, vaan sitä kutsutaan bioremodellingiksi. Profhilo kykenee levittäytymään hoidettavalla alueella laajalti, tarjoten kosteuttavia, silottavia, kiinteyttäviä ja uudistavia vaikutuksia iholle.

Anna ihollesi ansaitsemaansa hemmottelua ja uudistusta. Varaa aika Profhilo-hyaluronihappohoitoon ja anna ihosi hehkua!

Kuiva iho

Profhilo-hyaluronihappohoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti, auttaen palauttamaan kosteustasapainon ja tekee ihosta kimmoisamman ja elinvoimaisemman.

Juonteet ja rypyt

Profhilo-hyaluronihappohoitovoi auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, mikä tekee ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.

Kiinteytä ihoa

Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa ja saamaan sen näyttämään napakammalta. Tämä auttaa vähentämään veltostumisen merkkejä erityisesti kaulan ja dekolteen alueella.

Virkeä ilme

Profhilo-hyaluronihappohoito  auttaa parantamaan ihon yleistä laatua, jolloin iho voi näyttää raikkaammalta ja virkeämmältä, vähentäen väsyneen ilmeen merkkejä.

profilo-hoito

Mikä on Profhilo?

Profhilo on stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jonka on kehittänyt ja patentoinut sveitsiläinen lääkeyhtiö IBSA. Se on myös ensimmäinen tuote, joka on vapaa BDDE:stä, ja se on suunniteltu erityisesti käsittelemään ihon veltostumista, kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä.

Profhilon hyaluronihappopitoisuus on yksi korkeimmista markkinoilla, ja se vahvistaa ihoa sekä muotoilee roikkuvaa kudosta. Profhilo on erityinen stabiloitu tuote, joka säilyy iholla tavallisesti noin 28 päivää. Tämä aika mahdollistaa sen, että se stimuloi neljää erilaista elastiini- ja kollageenimuotoa.

Profhilo ei sisällä BDDE:tä, ja se on luotu käyttämällä lämpöverkkosidontaa, joka yhdistää kaksi tyyppiä hyaluronihappoa: H-HA ja L-HA. Tämä yhdistelmä muuttaa hyaluronihapon ominaisuuksia ja käyttäytymistä, mahdollistaen niiden yhteistoiminnan ja kudoksen muokkaamisen.

Yksi suurimmista eduista, jotka liittyvät Profhilo-hoitoon, on sen pitkäkestoisuus. Se myös aiheuttaa vain vähäisiä tulehduksia ja sisältää ominaisuuksia, jotka edistävät paranemista ja jotka on tuettu kliinisissä tutkimuksissa.

Mitä on Profhilo

Hinnasto

Tutustu tästä Profhilo-hyaluronihappohoidon hinnastoon.

  • Profhilo®-hyaluronihappohoito 350€

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä Profhilo-hyaluronihappohoidosta usein kysytään

Profhilo-hyaluronihappohoidolla saadaan paras tulos, kun hoito tehdään 2-3 kertaa kuukauden välein. Ylläpitävää hoitoa voidaan tehdä 4-6 kuukauden päästä viimeisimmästä hoidosta, jotta hoidolla saadut tulokset söilyvät.

Profhilo-hyaluronihappohoito on tehokas anti-age-hoito, joka käsittelee ihon veltostumista, vahvistaa ihon rakennetta, parantaa sen kosteuden sitomiskykyä ja terveyttä sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa ihokudosta.

Profhilo-hyaluronihappohoidon jälkeen voi esiintyä lievää punoitusta, kuumotusta ja pistoskohtien turvotusta, ja ne saattavat muodostaa kohoumia, mutta nämä oireet tasoittuvat yleensä 1-2 päivässä. Lisäksi on mahdollista, että ihoon voi tulla mustelmia hoidon jälkeen.

Profhilo säilyy iholla yleisesti noin 28 päivää, ja tämä ajanjakso mahdollistaa vapautuvan hyaluronihapon stimuloivan vaikutuksen neljään erilaiseen kollageeniin ja elastiiniin. Tämä stimulaatio puolestaan tehostaa ihon kudosten paranemista, mukaan lukien ihon kiristymisen ja kohottamisen.