Kasvohoidot kaikille ihotyypeille

Klassiset Kasvohoidot

KAJO Kauneushuone tarjoaa Helsingissä laadukkaita klassisia kasvohoitoja, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Hoidoissamme otamme aina huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja toiveet. Toteutamme klassiset kasvohoidot käyttäen kotimaista Unna Nordic tuotesarjaa, joka hemmottelee aisteja ja tarjoaa tehokkaan hoitokokemuksen.

Luonnollista kauneutta

KAJO Kauneushuone tarjoaa rentouttavia ja hemmottelevia klassisia kasvohoitoja, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Hoidoillamme voit nauttia rauhoittavasta hetkestä itsellesi samalla kun ihoasi hoidetaan ammattitaitoisesti.

Klassiset kasvohoidot soveltuvat kaikille ja ne räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Hoidossa huomioidaan yksilölliset tarpeet varmistaen parhaan mahdollisen hoidon tuloksen.

Klassiset kasvohoidot toteutaan kotimaisilla Unna Nordic luonnonkosmetiikka tuotteilla, jotka ovat vastuullisesti valmistettu ja käytetty ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita.

Tule nauttimaan kasvojesi hemmottelusta ja hoidosta KAJO Kauneushuoneelle. Tarjoamme sinulle rentouttavan hetken ja tehokkaan hoidon kasvoillesi.

Kasvohoito kotimaisilla Unna Nordic tuotteille

Kasvohoito

Perinteinen kasvohoito sisältään alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen tarvitaessa, rentoutavan hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet ja opastuksen kotihoitoon.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan ja/tai ihon kunnon perusteella valittavan laitehoidon, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet ja kattavan opastuksen kotihoitoon.

Rentoudu

Tutustu kasvohoitoihin

Klassisten kasvohoitojen valikoimastamme löydät perinteisen kasvohoidon ja täydellisen kasvohoidon. Molemmat kasvohoidot ovat rentouttavia, hemmottelevia ja tehokkaita, ja ne sisältävät useita ihastuttavia vaiheita.

Sekä perinteinen kasvohoito että täydellinen kasvohoito toteutetaan laadukkailla kotimaisilla Unna Nordic tuotteilla, ja ne räätälöidään yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Hinnasto

Tutustu tästä klassisten kasvohoitojen hinnastoon.

  • Täydellinen kasvohoito 120€

    Hoidon kesto noin 90min

  • Kasvohoito 110€

    Hoidon kesto noin 75min

Arvostelut

Mitä asiakkaamme pitivät?

Nimensä mukainen täydellinen kasvohoito. Hoitola on tunnelmallinen ja siisti ja Laura on lempeä ja ihana. Iso plus miellyttävän (ja miedon) tuoksuisista tuotteista (muutama tarttui matkaankin). 6/5
Minna
Täydellinen kasvohoito
Hoito räätälöitiin juuri ihon tämän hetkiseen vointiin sopivaksi ja Laura oli kiinnostunut selvittämään, miksi ihoni voi niin huonosti. Tuntuu että syytkin löytyivät ja lähdin kotiin todella tyytyväisenä ja hoito-ohjeiden kanssa.
Eeva
Kasvohoito