Uudista ihoa tehokkaasti

Kemiallinen kuorinta

KAJO Kauneushuone tarjoaa Helsingissä ainutlaatuisen BiorePeelCI3 kemiallisen kuorinnan, joka aktiivisesti stimuloi ihon luonnollisia toimintoja. Kemiallinen kuorinta uudistaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti, poistaen epäpuhtauksia ja tasoittaen ihoa. Menetelmä tarjoaa näkyviä tuloksia ja auttaa sinua saavuttamaan terveen ja heleän ihon. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat BiorePeelCI3-käsittelyn huolellisesti ja räätälöidysti sinun ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan. Kokeile BiorePeelCI3-kemiallista kuorintaa ja anna ihollesi ansaitsemaansa hoitoa.

Tehokas kasvohoito

BiorePeelCI3-kemiallinen kuorinta on erittäin tehokas ja monipuolinen kasvohoito, joka auttaa monelaisiin iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta auttaa parantamaan ihon kuntoa, vähentämään tulehdusta, tasoittamaan ihon sävyä ja tekstuuria sekä edistämään kollageenin tuotantoa.

Kemiallisessa kuorinnassa iholta poistetaan ylimääräinen karhea ja eloton kerros. Tämä prosessi auttaa paljastamaan terveemmän ja nuorekkaamman ihon pinnan. Lisäksi kemiallinen kuorinta vahvistaa ihon dermistä, eli syvempiä kerroksia, mikä edistää ihon elinvoimaisuutta ja terveyttä.

Kuorinnan aikana käytetään erityisiä kemiallisia yhdisteitä, jotka hellävaraisesti irrottavat kuolleen ihosolukon ja stimuloivat ihon uudistumisprosessia. Tämä johtaa raikkaampaan, heleämpään ja nuorekkaampaan ihoon. 

Kokeneet ammattilaisemme suorittavat BiorePeelCI3-käsittelyn huolellisesti ja yksilöllisesti räätälöiden sen juuri sinun ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan. Kokeile BiorePeelCI3-kemiallista kuorintaa ja anna ihollesi kaivattua hoitoa ja uutta hehkua.

Kemiallinen kuorinta eli happokuorinta

Kemiallinen kuorinta edut ja hyödyt

Mihin kemiallinen kuorinta auttaa?

BiorePeelCI3-kemiallinen kuorinta tarjoaa turvallisen ja neulattoman kasvohoidon, joka on suunniteltu korjaamaan monenlaisia iho-ongelmia. Kemiallinen kuorinta auttaa tasoittamaan ihon epätasaisuuksia, kuten pigmenttimuutoksia ja aknea. Se myös vähentää aknearpien näkyvyyttä, lievittää ruusufinnin oireita ja parantaa ikääntyvää ihoa.

Kemiallinen kuorinta tarjoaa upeita tuloksia ilman kipua, mustelmia tai turvotusta. Tämä tehokas hoitomenetelmä tarjoaa nopeasti havaittavia tuloksia, jotka näkyvät selkeästi. BiorePeelCI3-kemiallisen kuorinnan avulla iho puhdistuu syvältä, tulee pehmeämmäksi ja saavuttaa paremman rakenteen, pinnan ja sävyn. 

Epätasaisuudet

Kemiallinen kuorinta tasoittaa ihon sävyä, tekstuuria ja pintaa. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja stimuloi uusien solujen muodostumista, mikä auttaa vähentämään epätasaisuuksia, kuten pigmenttimuutoksia, ikäpisteitä, aknearpia, hienoja juonteita ja ihon pinnan epätasaisuuksia.

Ikääntyvä iho

Kemiallinen kuorinta auttaa kohentamaan ihon ulkonäköä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Kuorinta toimii poistamalla kuolleita ihosoluja ja stimuloimalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tämä auttaa parantamaan ihon rakennetta, kiinteyttämään ihoa ja vähentämään ryppyjä ja juonteita

Kuiva iho

Kemiallinen kuorinta parantaa ihon luonnollista kosteutasapainoa ja edistää ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Lisäksi kemiallinen kuorinta mahdollistaa tehokkaiden kosteuttavien aineiden paremman imeytymisen ihoon. 

Akne

Kemiallinen kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja avaa tukkeutuneita huokosia, jolloin se vähentää tulehdusta ja estää uusien finnien muodostumista. Lisäksi kemiallinen kuorinta voi vähentää ihon rasvaisuutta ja tasapainottaa talin tuotantoa, mikä on tärkeää aknen hoidossa.

Kenelle hoito sopii?

BioRePeelCI3 kemiallinen kuorinta sopii lähes kaikille.

Hoidon hyödyt

BioRePeelCI3 kemiallinen kuorinta tarjoaa monia hyötyjä iholle.

Innovatiivinen

Mikä on BioRePeelCi3?

BiorepeelCl3 on edistyksellinen, patentoitu keskisyvä TCA-kuorintamenetelmä, joka koostuu kahdesta vaiheesta. Se tarjoaa biostimuloivan, elvyttävän ja keratolyyttisen vaikutuksen iholle.

Tämä innovatiivinen kuorinta sisältää 14 aktiivista ainesosaa ja 6 erilaista happoa, jotka yhdessä vaikuttavat tehokkaasti ihon uudistumiseen ja parantavat sen kuntoa. BiorepeelCl3 tarjoaa ainutlaatuisen hoitokokemuksen ja auttaa saavuttamaan näkyviä tuloksia ihon elinvoimaisuudessa ja ulkonäössä.

Hinnasto

Tutustu tästä BioRePeelCI3 kemiallisen kuorinnan hinnastoon.

  • BiorePeelCl3 kasvot, kaula ja dekoltee 199€

    Kasvojen, kaulan ja dekolteen kemiallinen kuorinta

  • BiorePeelCl3 kasvot ja kaula 179€

    Kasvojen ja kaulan kemiallinen kuorinta

  • BiorePeelCl3 kasvot 159€

    Kasvojen kemiallinen kuorinta

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä kemiallisesta kuorinnasta usein kysytään

Kemiallisen kuorinnan aikana iholle levitetty happoliuos aiheuttaa hallitun ja asteittain kehittyvän ihovaurion. Tämä prosessi johtaa kontrolloituun kuoriutumiseen, jossa ihoa kuorituu pois ja paljastuu uusi, terveemmän näköinen iho. Tämä auttaa parantamaan ihon ulkonäköä, poistamaan epätasaisuudet ja edistämään ihon terveyttä.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen on suositeltavaa välttää solariumia, saunomista, uimista ja raskasta liikuntaa. On tärkeää olla poistamatta mekaanisesti ihon hilseilyä, käyttämättä voimakkaita kosmeettisia aineita tai poistaa karvoja kuorinta-alueelta. Ihoa tulee suojata auringolta ja hoitaa sitä sopivilla ihonhoitotuotteilla, jotka on suunniteltu tukemaan ja ylläpitämään ihon terveyttä kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen on tyypillistä, että iho voi punoittaa, olla herkkä kosketukselle ja saada ruskeaa väriä. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä lievää kirvelyä, kutinaa ja hoitotuotteiden tuntu voi olla havaittavissa iholla. Nämä reaktiot ovat normaaleja ja osa iholle tapahtuvaa luonnollista uudistumisprosessia, ja ne yleensä rauhoittuvat ajan myötä. On tärkeää noudattaa hoitavan kosmetologin antamia ohjeita ja käyttää rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita iholle sen tarpeiden mukaisesti.

Parhaiden ja kestävimpien tulosten saavuttamiseksi suosittelemme säännöllistä kemiallista kuorintaa. Suositeltava hoitojakso on yleensä 3-4 kertaa, jotka tehdään 2-3 viikon välein. Tällainen sarja hoitoja auttaa optimoimaan ihon uudistumisprosessin ja saavuttamaan toivottuja tuloksia. Lisäksi suosittelemme ylläpitämään saavutettuja tuloksia käymällä kaksi erillistä hoitoa vuoden sisällä. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kuntoa ja hyödyntämään kemiallisen kuorinnan pitkäaikaisia etuja.

BioRePeelCI3-kemiallinen kuorinta on erinomainen valinta kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se tarjoaa erityistä apua akneen taipuvaiselle ja tukkoiselle iholle, ikääntyvälle iholle sekä iholle, jossa esiintyy pigmentaatiota tai arpia. Hoidon ainutlaatuinen koostumus ja aktiiviset ainesosat auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja, vähentämään tukkeutuneita huokosia, tasoittamaan ihon sävyä ja parantamaan ihon tekstuuria. Riippumatta ihotyypistä tai iho-ongelmista, BioRePeelCI3-kemiallinen kuorinta tarjoaa räätälöidyn ja tehokkaan ratkaisun ihon kauneuden ja terveyden edistämiseksi.