Kasvohoidot

Exuviance

Exuviance-kasvohoidot on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille ihotyypeille. Exuviance-hoidot räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden ja ongelmien mukaan. Exuviance-hoidot tasoittaa ihon rakennetta ja antaa iholle uutta kimmoisuutta ja kosteuden sitomiskykyä. Hoidon jälkeen iho on raikkaampi ja voi paremmin.

Exuviance-hoidot

KAJO Kauneushuoneella tarjoamme tutkitusti tehokkaita Exuviance AHA ja Retinol-Peel hoitoja, jotka auttavat ihoa uudistumaan jättäen ihon ihanan raikkaaksi ja sileäksi.

Exuviance-hoidot toteuttaa koulutettu kosmetologi ja hoidot ovat aina yksilöllisiä ja suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja iho-ongelmien mukaan. 

Exuviance-hoidot tarjoavat hellävaraisen ja samalla tehokkaan kuorinnan, joka ei ärsytä ihoa. Exuviance-hoidot edistävät ihosolujen luonnollista uusiutumista, jolloin iho saa raikkaan ja hehkuvan ilmeen. Exuviance-kuorinta auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja tukkeutuneita huokosia, paljastaen samalla terveemmän ja kirkkaamman ihon pinnan.

Tule kokemaan Exuviance-hoidon hyödyt ja anna ihosi hehkua upeasti.

exuviance kuorinnat kauneushoitolassa

Exuviance hyödyt

Tehokas Exuviance-hoito

Exuviance-hoidot tarjoavat nopeita ja tehokkaita tuloksia ja iho palautuu hoidosta nopeasti.

Exuviance-hoitojen avulla voit vähentää pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lisäksi Exuviance-hoidot auttavat ehkäisemään aknea ja pitävät ihon kauniina sekä ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä.

Exuviance-hoidoille saadaan paras tulos, kun se yhdistetään kotihoitoon Exuviance-tuotteilla. Exuviance kotihoitotuotteita voit tilata verkosta tai ostaa kauneushoitolastamme.

Exuviance AHA

Exuviance AHA-hoidot ovat ihanteellinen vaihtoehto kuurimuotoiselle hoidolle, kun haluat tehostaa aknen, hyperpigmentaation, kuivuuden tai ikääntymisen merkkien hoitoa.

AHA-kuorinnassa käytettävät AHA-hapot auttavat tehokkaasti kuorimaan ihoa, tasoittamaan sen sävyä ja tekstuuria sekä vähentämään näkyviä iho-ongelmia. Exuviance AHA-hoidot tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan hoidon, joka auttaa saavuttamaan halutut tulokset ihon kunnon parantamisessa.

Retinol-Peel

Exuviance Retinol-Peel -hoidot ovat erinomainen valinta, kun haluat hoitaa hyperpigmentaatiota, aknea ja arpia. Retinoli, joka on yksi A-vitamiinin muodoista, on tämän hoidon keskeinen ainesosa. Se kuorii ihoa ja stimuloi uusien solujen tuotantoa, mikä puolestaan parantaa ihon rakennetta.

Retinoli auttaa häivyttämään ryppyjä ja tasoittamaan ihonsävyä, jolloin iho saa kauniin ja tasaisen ulkonäön. Exuviance Retinol-Peel -hoito tarjoaa tehokkaan ratkaisun iho-ongelmien hoitoon ja auttaa saavuttamaan halutut tulokset.

Hoida aknea exuviance hoidoilla ja kuorinnalla

Näin hoito etenee

Exuviance-hoitojen sisältö

Exuviance-hoidot aloitetaan laajalla iho-analyysillä, jonka jälkeen iho puhdistetaan huolellisesti. Tämän jälkeen aloitetaan hellävarainen ja tehokas ihon kuorinta Exuviance AHA-hapolla tai retinolille. Kuorinta elvyttää ihon solujen uudistumista

Seuraavaksi hoitoon kuuluu rentouttava hieronta Exuviance Professional hierontavoitella, jotka kosteuttavat ihoa (hieronta ei kuulu jokaiseen Exuviance-hoitoon). Hieronnan jälkeen laitetaan asiakkaan ihotyyppiin sopiva naamio.

Exuviance-hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja pohjustusvoide. Hoidon jälkeen iho on raikas ja sileä.

AHA-kuorinta

Tutkitusti tehokas

Exuviance-brändi sai alkunsa 1980-luvulla, kun tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Ruey Yu perustivat sen. He kehittivät ja patentoivat ensimmäisen standardoidun AHA- eli alfahydroksihappo teknologian 1980-luvulla.

Exuviancen perustajat, Van Scott ja Yu, ovat ansioituneita dermatologian alalla ja heidän tutkimuksensa ovat osoittaneet AHA-happojen tehokkaan vaikutuksen erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

Exuviance on alansa edelläkävijä ja keskittyy jatkuvaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen. He hyödyntävät omia innovaatioitaan, kuten AHA- ja PHA-happoja, NeoGlukosamiinia ja Aminofilia, kehittäessään erilaisia tuotteita ja koostumuksia.

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu kaikille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitettyjä ihonhoitotuotteita. Ne edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia ja parantavat ihon luonnollista toimintaa.

Hinnasto

Tutustu tästä Exuviance-hoitojen hinnastoon.

 • Exuviance AHA-Kasvohoito 75min 130€

  Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hemmottelevan hieronnan, naamion ja tehokkaat loppuvoiteet.

 • Exuviance AHA-Kasvohoito 60min 110€

  Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja tehokkaat loppuvoiteet.

 • Exuviance AHA-Kasvohoito 30min 90€

  Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, naamion ja tehokkaat loppuvoiteet.

 • Exuviance Retinol-Peel 60min 149€

  Sisältää alkupuhdistuksen, 1% Retinoli-kuorinnan, naamion, hieronnan ja loppuvoiteet. Hoito on mahdollista tehdä valitulle alueelle kuten kasvot, kaula & dekoltee tai käsien alue.

 • Exuviance Retinol-Peel 30min 99€

  Sisältää alkupuhdistuksen, 1% Retinoli-kuorinnan, loppuvoiteet. Hoito on mahdollista tehdä valitulle alueelle kuten kasvot, kaula & dekoltee tai käsien alue.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme pitivät?

Super hyvää ja laadukasta palvelua. Ensimmäinen kerta kasvohoidossa ja oli 5/5! Minnalle suuret kiitokset 🙂
Veera
Exuviance AHA-Kasvohoito
ihana kasvohoito!
Ella
Exuviance AHA-Kasvohoito