Tehokkaita hoitoja

Muut hoidot

KAJO Kauneushuone tarjoaa laadukkaan valikoiman rentouttavia ja tehokkaita kauneudenhoitopalveluita Helsingissä. Olipa kyseessä sokerointi, suihkurusketus, rentouttava jalkahoito tai juhlameikki, toteutamme kaikki hoidot ammattitaitoisesti ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Kauneudenhoito valikoima

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman hoitoja, jotka tarjoavat rentoutusta, ihonpuhdistusta, suihkurusketusta ja ammattitaitoista meikkausta erilaisiin juhliin ja tilanteisiin. Olipa kyseessä rentouttava hetki itsellesi, ihon kaipaus kirkastavaan hoidon, hehkeä rusketus tai tyylikäs meikki juhlaan, meillä on ratkaisu juuri sinulle.

Jos kaipaat apua hoidon valinnassa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Kokenut ja ammattitaitoinen kauneudenhoitohenkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan hoidon. Älä jää epätietoiseksi – anna meidän auttaa sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset hoitotulokset.

Juhla- ja häämeikit

Meikkipalvelut

Tarjoamme päivä-, juhla- ja häämeikkejä, jotka räätälöidään toiveidesi mukaan tärkeisiin hetkiin.

Suihkurusketus Helsinki

Rusketukset

Ammattitaitoisesti toteutettujen suihkurusketusten avulla voit saavuttaa kauniin sävyn ja hehkun ihollesi.

Sokeroinnit

Sokerointi tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun karvojen poistoon, samalla välttäen ihoa ärsyttävää sheivausta.

Jalkahoito helsinki keskusta

Jalkahoidot

Rentouttavan jalkahoidon vaikutukset säilyvät pitkään hoidon jälkeen, ja voit nauttia jalkojesi hyvinvoinnista huoletta.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Poista mustapäät, finnit ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti selästä ja kasvoilta mekaanisella ihonpuhdistuksella.