Mitä on retinol?

Retinol on ihonhoidossa käytettävä erittäin tehokas ja tutkittu ainesosa. Lue tästä artikkelista tarkemmin mitä hyötyä retinolista on ihonhoidossa!

Retinol on yksi ihonhoidossa tehokkaimmista ja laajimmin tutkituista ainesosista. Retinolin pieni molekyylirakenne mahdollistaa sen tunkeutumisen syvemmälle ihoon, mikä kiihdyttää ihosolujen uudistumista.

Retinolilla on monipuolisia vaikutuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan ainesosan ihonhoidossa. Retinol silottaa ihoa ja supistaa ihohuokosia, jolloin iho saa tasaisemman ja pehmeämmän ulkonäön. Se myös tasoittaa ihon rakennetta ja vähentää ihon epätasaisuuksia, kuten juonteita ja ryppyjä. Lisäksi retinol voi auttaa kiristämään ja tasoittamaan ihon sävyä, mikä tekee siitä loistavan valinnan pigmenttihäiriöiden, kuten auringon aiheuttaman hyperpigmentaation hoitoon.

Mitä on retinol?

Retinol on yksi A-vitamiinin muodoista ja kuuluu harvojen ihonhoitoaineiden joukkoon, joiden myönteiset vaikutukset ihoon on vahvistettu tieteellisesti. Retinolin pienet molekyylit pääsevät tunkeutumaan syvemmälle ihon eri kerroksiin verrattuna moniin muihin ihonhoidossa käytettyihin ainesosiin.

Ihon syvemmissä kerroksissa retinoli kiihdyttää solujen uudistumista, joilloin uudet ihosolut pääsevät nousemaan nopeammin ihon pintaan. Tämä prosessi auttaa ihoa säilyttämään nuorekkaan ja terveen ulkonäön. Lisäksi retinoli tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän tuntuisen.

Mitä retinol tekee iholle?

Retinol vahvistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, samalla parantaen ihon kykyä sitoa kosteutta. Tämän lisäksi retinoli silottaa juonteita, supistaa ihohuokosia, tasoittaa ihon sävyä ja tuo siihen uutta hehkua.

  • Vahvistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
  • Parantaa kosteuden sitomiskykyä
  • Siloittaa ryppyjä ja juonteita
  • Supistaa ihohuokosia
  • Ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä

Kenelle retinol sopii?

Retinol on sopiva kaikille ihotyypeille oikein käytettynä. KAJO Kauneushuoneen retinol-kasvohoidot ovat erityisen tehokkaita, mutta samalla ne ovat turvallisia myös herkälle iholle.

Retinolin kotihoidossa on tärkeää noudattaa tarkasti tuotteen käyttöohjeita ja käyttää sitä varovaisesti kuunnellen omaa ihoa. Yleensä retinol-tuotteiden käyttö aloitetaan hitaasti, vain 1-2 kertaa viikossa, ja sitten vähitellen lisätään käyttökertoja, kun iho tottuu tuotteeseen. On myös tärkeää olla varovainen yhdistellessään retinolia muiden happojen tai C-vitamiinituotteiden kanssa, sillä niiden yhdistelmä voi olla liian voimakas iholle.

Exuviance Retinol Peel

Exuviance Retinol Peel -hoito on tehokas menetelmä, joka palauttaa ihon elastisuutta ja täyteläisyyttä, samalla kun se kirkastaa ihoa, parantaa sen rakennetta ja tasoittaa epätasaista pigmentaatiota. Retinol peel-hoidon ytimessä on Exuviance’n patentoima CitraFill-yhdiste sekä retinolia sisältävä tuote.

Exuviance Retinol Peel -hoidolla saadaan erinomaisia tuloksia iholle, jossa on hyperpigmentaatiota, aknea ja arpia tai jossa on juonteita ja ryppyjä. Retinol peel-hoitoa voidaan toteuttaa kuurimuotoisena hoitona, jolloin saavutetaan parhaat tulokset.

Jaa julkaisu

Lue lisää artikkeleita